2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valeč potvrdila výhrou vedení v tabulce


Branky


0

Fotbalistům Valeče vyšlo střídání, kdy po minutovém pobytu na hřišti nasměroval Vítězslav Chládek svůj tým ke zisku tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na těžkém terénu branka nepadla

Do vedoucí Valeče přicestovali hráči Rapotic B posilněni domácí devítigólovou výhrou nad Trnavou B. Valeč si naopak vyzkoušela pozici vedoucího týmu tabulky, kterou nakonec zvládla. Zápas se hrál na těžkém terénu. Průběh hry byl poměrně vyrovnaný. Několik šancí dokázali oba brankáři vyřešit. Do šaten odcházeli aktéři zápasu za bezgólového stavu.

Utkání rozhodl střídající hráč

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, kteří se dostávali často za rapotickou obranu, leč bez úspěchu. Až přišla šťastná ruka trenéra Macka, který poslal do hřiště v 58. minutě čerstvého Vítězslava Chládka a ten se odměnil svému trenérovi po minutě pobytu na hřišti 1:0. V 66. minutě pak přidal druhý gól Valeče Martin Ludvík 2:0. Hosté však své zbraně nesložily a v 78. minutě ještě díky Michalu Sobotkovi vykřesali jakousi naději na bodový zisk 2:1. Jenže jejich šance zůstaly nevyužity, obzvlášť Kovaříkova střela z malého vápna volala po gólu. Domácí si už výhru pohlídali a nadále vévodí čelu tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Valeč
Macek Pavel, trenér Valeče: V první půli byli hosté lepší a jen díky skvělému brankaři Mackovi, který zneškodnil několik šancí hostů bylo ve druhé půli o co hrát. Zlepšení po změně stran a důraz Slávy Chládka nám vynesli vedení, ale na konci jsme se báli o výsledek. Dnes můžeme být spokojeni jen s výhrou.

FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí Rapotic B: První půle byla z naší strany velmi dobrá. Na těžkém terénu jsme domácí k ničemu nepustili a sami jsme si vypracovali několik tutovek. Bohužel jsme své šance nedokázali využít. Ve druhé půli se obraz hry změnil. Valeč se dostávala za naši obranu. Bohužel jsme inkasovali dvě branky v poměrně krátkém časovém úseku a i přes brzké snížení jsme už vyrovnat nestihli. Hlavně šance Kovaříka, který napálil balón z malého vápna těsně mimo branku volal po gólu. Těší mne, že jsme byli po většinu utkání fotbalovějším týmem, ale doplatili jsme na neproměněné šance z prvního poločasu. Remíza by zápasu slušela více.



Sestavy


SK Valeč
Z. Macek [-] - P. Chládek [-] (70. J. Žalkovič [-] ) , J. Ludvík [-] , J. Pokorný [-] , M. Chytka [-] - J. Sirota [-] (58. P. Chládek [-] ) , M. Kárník [-] (82. P. Zikán [-] ) , D. Cabejšek [-] , D. Procházka [-] (54. M. Kopuletý [-] ) - M. Veselý [-] , M. Ludvík [-]

FC Rapotice B
J. Miko [-] - P. Horák [-] , D. Slaný [-] , J. Tesař [-] , K. Kovařík [-] - M. Sobotka [-] , J. Slabý [-] , R. Zezula [-] , P. Císař [-] - J. Slabý [-] , M. Laš [-]

ŽK: 23. D. Cabejšek - 87. M. Laš .
Hráči zápasu: Z. Macek - J. Tesař .
Místo: Valeč. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.