Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 16:30

25.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedvědice bere další tři body


Branky


16

Zajímavé utkání domácí rozhodli v závěru zápasu třemi brankami. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Od první minuty sledovala necelá stovka diváků lepší vstup domácích do zápasu. V úvodních minutách zahodil trestuhodně solo na brankáře  Vašíček. Ten svoji chybu napravil o pár minut později a ve 20. minutě poslal domácí zaslouženě do vedení. Po vstřelené brance se hra přesunula do středu hřiště a hra se začala vyrovnávat. Nepokoje před brankou hostí bohužel pro domácí nedokázal zužitkovat na malém vápně ani jeden z dvojice Pachlopník a Pavelka. Hosté se od 30. minuty začali dostávat do hry a jejich hra vyústila v zahráni domácího Pavelky rukou ve vápně. Hráč Mitev pokutový kop proměnil. Poločas se už pouze dohrával. 

Domácí v závěru rozhodli

Do druhého poločasu vstoupili oba týmy podobně naladěni. Do 65. minuty bylo možno vidět spoustu chyb a nepřesností na obou stranách. Konečná dvacetiminutovka se začala přiklánět na stranu domácích. Potvrdil to domácí útočník Pachlopník, který dvěma góly během 10. minut rozhodl o tom, že 3 body zůstanou v Nedvědici. Zápas ukončila nádherná branka střídajícího Sytaře, který prvně nedokázal překonat brankáře Kanswohla, ale v následné dorážce učebnicovými nůžkami se již nemýlíl. Nedvědice bude bojovat příští týden o konečné 5. místo v Hamrech a Luka přivítá na domácím hřišti rezervu Velké Bíteše.



Sestavy


SK Pernštejn Nedvědice
D. Havlík [-] - R. Šikula [-] (67. J. Sytař [-] ) , M. Pachlopník [-] , M. Vašíček [-] , T. Christian [-] , L. Jirásek [-] , A. Pavelka [-] , L. Trdý [-] (52. J. Veselský [-] ) , V. Štefka [-] , J. Pachlopník [-] , V. Haviger [-]

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
J. Kanswohl [-] - M. Neuman [-] , F. Bulant [-] , M. Poláček [-] , J. Večeřa [-] , D. Mitev [-] , D. Sommer [-] , O. Petr [-] , F. Kozák [-] (44. M. Zeman [-] ) , T. Pokorný [-] (24. V. Kos [-] ) , A. Kubíček [-]

ŽK: 30. D. Mitev , 35. J. Kanswohl , 44. F. Kozák .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: RYŠÁNEK Zbyšek - NEBOLA Jaroslav, ROSICKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Martin Švanda
Tip experta: výhra domácích

:0 – Nedvědice je oslabena o vyloučené hráče, ale i tak zápas zvládne.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích