6:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2022 16:30

24.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov rozstřílel Blatnici


Branky


40. J. Trnka , 49. M. Skryja , 60. P. Malec , 69. J. Pažourek , 82. P. Malec , 84. M. Skryja
16

Domácí se po přestávce rozjeli a rozdrtili Blatnici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

 

Domácí se dočkali první šance hned ve 2. minutě utkání, rychlík Trnka J. utekl po levé straně všem bránícím hráčům soupeře a přihrál před bránu Outulnému a ten vystřelil, trefil vyběhnuvšího brankáře. Ve 13. minutě to byla akce z pravé strany, míč dostal Skryja a poslal střílený centr. Na míč si vyskočil Malec a hlavou jej poslal mimo bránu. V 16. minutě hosté zahráli rohový kop na první tyč a svoji šikovnost musel ukázat domácí brankář Doležal, míč vyboxoval mimo vlastní velké vápno. V 19. minutě poslal Malec míč „českou uličkou“ na Trnku P. a ten v dobré střelecké pozici netrefil bránu. Ve 21. minutě další útok domácích po pravé straně, Skryja utkl protihráči a přihrál Trnkovi J., který zakončoval téměř od brankové čáry a trefil břevno. Ve 26. minutě domácí brankář Doležal dlouhým nákop poslal míč na Outulného, ten jej zpracoval a obešel stopera, míč si dal moc před sebe a brankář Holík jej stačil skrýt do náruče. Ve 31. minutě, po rohu domácího týmu, hostující obránce míč odkopl pouze k domácímu Pažourkovi a ten prudkou střelou z cca 30 metrů poslal míč těsně nad šibenici. Ve 33. minutě zahrozili hosté, trestný kop zahráli přímo na bránu a Doležal měl plné ruce práce a míč vyrazil na rohový kop. Rohový kop hosté tradičně zahrávali na první tyč a nebylo tomu jinak ani v tomto případě. U první tyče se dokázal prosadit hostující hráč Šimek a hlavou poslal míč těsně vedle branky Doležala. Ve 36. minutě dostal přesnou přihrávku Trnka J., který byl tentokrát na pravé straně útoku, nahrál do velkého vápna Outulnému a ten mu míč vrátil, Trnka J. akci zakončil střelou na vzdálenější tyč, ale míč opět skončil mimo bránu. Domácí se v prvním poločase přece jenom první branky dočkali, ve 40. minutě dostal přihrávku Skryja mezi stopery hostů, ten míč potáhl a přihrál na pravé straně volnému Trnkovi J. a ten vystřelil, míč konečně skončil tam, kde ho chtěli domácí diváci už dávno vidět a to v síti za zády brankáře Holíka - 1:0. Ještě těsně před koncem prvního poločasu dostal přihrávku na hranici velkého vápna Malec, vystřelil a brankář Holík míč směřující mezi tyče vyrazil pryč od brány.

 

Domácí si vedení pohlídali

 

Hned v úvodu druhého poločasu si domácí zvýšili skóre, Skryja dostal přihrávku mezi stopery, utekl jim a podél vyběhnutého Holíka poslal míč do sítě, to běžela 49. minuta utkání a bylo to 2:0 pro domácí. V 59. minutě se hosté odhodlali ke střele na bránu Doležala, ale míč šel nad břevno, Doležal nemusel ani zasahovat. V 60. minutě domácí Dobrovolný krásně zatočil míč z levé strany levou nohou do vápna hostů a tam si na míč naběhl Malec a hlavičkou jej poslal nechytatelně do levé šibenice branky hostů - 3:0. V 66. minutě zazmatkovali hosté ve vlastním vápně a míč si sebral Outulný, zakončil střelou svou slabší nohou (levou) a poslal míč mimo bránu. V 69. minutě dostal další parádní přihrávku za beky Outulný, doběhl s míčem do vápna a před ním byl už jenom brankář Holík, Outulný poslal míč podél brankáře, ale trefil tyčku, míč od tyče šel přímo k Pažourkovi a ten jej poslal do prázdné branky - 4:0. V 75. minutě při zakládání domácího útoku fauloval hostující Trnka M. a viděl ŽK, byla to již druhá jeho ŽK v zápase a tak musel předčasně do kabiny. V 79. minutě Pažourek hodil aut za obránce hostů a tam byl opět Outulný, ale špatné zpracování a míč mu na mokré trávě utekl k brankáři hostů. V 82. minutě byl u zrodu akce domácí Kotačka, poslal přesný centr na Lehkého, ten s míčem zaběhl k rohovému praporku a odtud poslal centr ke vzdálenější tyči a tam opět situaci dobře přečetl Malec a hlavou usměrnil míč do sítě branky Holíka a bylo to už 5:0. Ani to ještě nebyl konec brankové úrody, v 84. minutě si vzal míč Pažourek na levé straně, zaběhl si s míčem k velkému vápnu, tam si ho nachystal na pravou nohu a vystřelil, brankář Holík byl dobře postavený a míč vyrazil, k jeho smůle však pouze ke Skryjovi a ten jej poslal do zcela odkryté branky a stanovil tak konečný výsledek utkání - 6:0.

 



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Lukáš Trnka (trenér): V prvním poločase byla naše hra nevýrazná. Hlavně v obranné fázi nám chyběl důraz. Díky naší lehkovážnosti se soupeř dostal do několika vyložených šancí, které naštěstí nedokázal proměnit. Po přestávce jsme hru zlepšili a dokázali jsme to vyjádřit i vstřelenými brankami.




Sestavy


FK Rudíkov
L. Doležal [-] - J. Kotačka [-] , M. Mikyska [-] , O. Štolpa [-] , J. Dobrovolný [-] - J. Trnka [-] (55. L. Jura [-] ) , J. Pažourek [-] , P. Trnka [-] (73. D. Lehký [-] ) , P. Malec [-] - M. Outulný [-] , M. Skryja [-] (86. J. Chyba [-] )

SK Blatnice
J. Holík [-] - J. Šimek [-] (46. J. Dusík [-] ) , L. Tomšíček [-] , T. Cech [-] , P. Durda [-] (58. M. Slaný [-] ) , M. Hutař [-] (80. P. Trnka [-] ) , Z. Eberl [-] , M. Trnka [-] , J. Trnka [-] , F. Rumíšek [-] (72. R. Nykrmajer [-] ) , M. Svoboda [-]

ŽK: 69. L. Jura - 30. M. Trnka , 42. L. Tomšíček , 65. M. Hutař . ČK: 75. M. Trnka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SURÁN Vlastimil - CHROMÝ Karel, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Ladislav Cimbálník
Tip experta: výhra domácích

Rudíkov doma nezaváhá a pokud předvedou takovou hru jako u nás minulý týden, tak nemůžou prohrát - 3:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích