0:3
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2022 15:00

24.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stonařov na favorita nestačil


Branky


15. M. Hobza , 35. J. Jurda , 43. M. Hobza
16

Hosté potvrdili svoji fazónu a mají další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

I přes to, že na šance byla první půle celkem vyrovnaná, branky padaly pouze do domácí sítě. Nejprve se hosté ujali vedení hlavičkou po rohovém kopu – 0:1. Poté měli domácí několik příležitostí, které nedokázali proměnit ani Freitich, ani Lysý. Hosté navýšili vedení po chybě domácího brankáře, který chyboval při rozehrávce a hostující hráč uklízel do prázdné branky – 0:2. Na 3:0 zvýšil Hobza, když si zkušeně poradil s obráncem domácích a prudkou ranou nedal na mokrém terénu Měrtlovi šanci – 0:3.

Hosté si vedení pohlídali

Domácí museli ještě během první půle provést vynucená střídání. I přesto na začátku druhé půle mohli korigovat výsledek. Nejprve přehazoval brankáře Příhoda, míč však těsně minul pravou tyč. Poté se do zakončení z pravé strany dostal Lysý, ovšem brankář hostů jeho pokus kryl. Do třetice vybídl ke skórování Freitich Příhodu, ten ale opět ztroskotal na brankáři hostů. Hosté byli nadále aktivní, ale Měrtla už ve druhé půli prostřelit nedokázali, nejblíže tomu měl z přímého kopu Zacha, ale jeho pokus Měrtl parádně zneškodnil.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stonařov
Michal Příhoda (hráč): V zápase jsme si připravili s ohledem na to, proti komu jsme hráli, dost šancí, ale žádnou jsme nedokázali využít. Zápas je za námi, ale bohužel se nám zranilo hned několik kluků na poslední dvě kola, což je asi to, co nás nejvíce mrzí. Foška i přes několik absencí a hromadné střídání mezi poločasy, potvrdila svoji kvalitu a odvezla si zaslouženě 3 body.




Sestavy


TJ Sokol Stonařov
P. Měrtl [-] - M. Turoň [-] , D. Vacek [-] , M. Příhoda [-] , L. Lysý [-] , P. Kozojed [-] (30. Š. Plass [-] ) , L. Freitich [-] , Z. Necid [-] , J. Toth [-] (46. P. Plavec [-] ) , P. Rychlík [-] , J. Urbánek [-]

SK Fotbalová škola Třebíč
T. Pospíchal [-] - D. Adam [-] (46. T. Staněk [-] ) , M. Hobza [-] (46. J. Chvátal [-] ) , T. Zacha [-] , J. Jurda [-] , V. Dvořák [-] , J. Uličný [-] , Z. Švéda [-] , M. Trnavský [-] , M. Kratochvíl [-] , L. Raitmajer [-] (46. O. Molák [-] )

Počet diváků: 48. Rozhodčí: RYŠÁNEK Zbyšek - KRYMOVÁ Martina, BÍLÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Ladislav Cimbálník
Tip experta: výhra hostů

Zde asi bude hra na kočku a myš a hosté si odvezou 3 body a nadělí domácím pěknou výslužku 0:6

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů