Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březník přejel Kralice


Branky


0

 Březník odčinil minulou domácí prohru z Rouchovany a s chutí si zasřílel proti Kralicím

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Účet utkání načal Vít Franěk

 Kralice přijely do Březníku posilněni dvěmi výhrami po sobě. Březník měl naopak opačnou sérii dvou porážek. A tak se domácí snažili o dobrý vstup do zápasu. A hned v 9. minutě se jim to díky Vítu Fraňkovi podařilo. Domácí tým branka uklidnila, alle po několika zahozených šancí Březník své vedení nenavýšil. Až ve 37. minutě Jakub Musil protrhl střelecký půst domácích. Před odchodem do kabin padly dva slepené góly o které se postaral na domácí straně Michal Flesar a na hostující Jiří Kopeček.

Na začátku druhé půle domácí definitivně rozhodli

 Po změně stran chtěli domácí svojí aktivitou rozhodnout osud utkání, což se jim také povedlo. Již ve 47. minutě zvyšoval na 4:1 domácí kanonýr Vojtěch Rybníček, aby stejný hráč již svojí devátou brankou v sezóně uklidnil všechny fanoušky Březníku. Domácí pak už měli hru zcela pod svojí kontrolou, což podtrhnul gól v 71. minutě z kopačky Jakuba Dvořáčka. Pro Martina Rousa to byl poslední vylovený míč z kralické branky. Březník tak opět bodově zabral a čelo tabulky mu tak výrazně nepoodjelo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Březník
Nováček Josef, trenér Březníku: Celý náš tým zaslouží pochvalu za dnešní vynikající výkon.

FC Kralice n.Oslavou
Tomek Jiří, vedoucí Kralic: V dnešním utkání se nám vůbec nedařila naše hra a tak mohu pouze říci, že zaslouženě vyhrál lepší tým.



Sestavy


TJ Sokol Březník
V. Zedníček [-] - M. Stříž [-] , J. Krupička [-] , M. Nabytý [-] , P. Sobotka [-] - P. Flesar [-] (66. J. Dvořáček [-] ) , V. Franěk [-] , L. Rybníček [-] , J. Musil [-] (85. T. Vyskočil [-] ) - M. Flesar [-] , V. Rybníček [-] (69. D. Křivánek [-] )

FC Kralice n.Oslavou
M. Rous [-] - M. Peťa [-] , P. Němec [-] , A. Krčál [-] , T. Chadim [-] - M. Široký [-] (62. E. Krčál [-] ) , M. Tomek [-] , J. Kříž [-] , A. Kabátek [-] (46. J. Chadim [-] ) - J. Kopeček [-] , D. Janoušek [-]

ŽK: 39. P. Sobotka - 51. T. Chadim .
Hráči zápasu: V. Rybníček - D. Janoušek .
Místo: Březník. Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.