M. Široký 17. (p.)
R. Rous 75.
R. Rous 77.
3:1
(1:0)
61. P. Vala
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralice zaskočily Rouchovany


Branky


17. M. Široký (p.) , 75. R. Rous , 77. R. Rous - 61. P. Vala
0

Série čtyř vyhraných zápasů Rouchovan skončila překvapivě v Kralicích, který svého soupeře dokonale zaskočili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta poslala domácí do vedení

Rouchovany přijely do Kralic v dobrém rozpoložení. Jejich čtyři vítězná utkání je vynesla ze dna tabulky na čtvrté místo z dvoubodovou strátou na vedoucí Valeč. Utkání začalo v mírném tempu a oba soupeři se spíše oťukávali bez náznaku nějaké brankové příležitosti. To se pokusil v 17. min změnit domácí Miloš Široký a při průniku do vápna byl faulován.Rozhodčí odpískal penaltu a sám faulovaný ji s přehledem využil, 1:0. V 18 min poslali domácí dlouhý pas od půlící čáry na nabíhajícího Kříže, ten ale v slibné pozici minul bránu. Hosté měli první větší možnost k ohrožení branky domácích ve 24. min při zahrávání trestného kopu pouhé tři metry za velkým vápnem, ale Krčála v bráně domácích neohrozili. Ve 33. min dokázal hostující Radim Škarabela v poslední chvíli ukopnout míč od kopaček Kříže a zabránit tak téměř jisté brance. Od této chvíle začali domácí na hřišti zřetelně přehrávat soupeře, branku však do půle diváci již neviděli.

Radek Rous rozhodl dvěma góly ve dvou minutách

Do druhé půle nastoupili lépe hráči Rouchovan, ale nebezpečnou střelu dokázal Krčál vyrazit a o chvíly později řešil razantním odkopem Polák velký závar ve vápně domácích. Krčál měl opět plné rukavice práce v 53. a 56. minutě, když zastavil obrovské šance hostujích hráčů. To v 61. minutě již nestačil na zakončení osamoceného Pavla Valy a hosté tak srovnali skóre, 1:1. Po vyrovnávací brance se očekával velký nápor rouchovanských, který ovšem nepřicházel a tak se v 72. minutě osmělili domácí, ale ze závaru před bránou hostujícího Lubomíra Škarabeli trefili pouze tyč. To v 75. minutě již z dalšího závaru před bránou hostí dokázal skórovat Radek Rous 2:1. Tentýž hráč po dvou minutách zaskočil střelou z 25m obranu hostí včetně brankaře a navýšil tak na 3:1 pro domácí. Od této chvíle se domácí soustředili na obranu a hrozili z rychlých brejků. Do konce utkání pak byly na obou stranách k vidění dvě krásné akce, branku však již fanoušci neviděli a utkání tak skončilo výhrou domácích 3:1.


Ohlasy k zápasu


FC Kralice n.Oslavou
Tomek Jiří, vedoucí FC Kralice n. O.: Ač to tak výsledkově nevypadá byla hra poměrně vyrovnaná. Já jsem však rád že jsme dnes dokázali zabrat a nenechali soupeře odvést si body.




Sestavy


FC Kralice n.Oslavou
A. Krčál [-] - M. Peťa [-] , V. Polák [-] , P. Němec [-] , T. Chadim [-] (46. J. Chadim [-] ) - M. Tomek [-] , A. Kabátek [-] , R. Rous [-] , M. Široký [-] (46. M. Břoušek [-] ) - J. Kříž [-] (83. M. Dymáček [-] ) , J. Kopeček [-]

1.SK Rouchovany
L. Škarabela [-] - L. Ludvík [-] , R. Škarabela [-] , Z. Holoubek [-] , R. Kalina [-] (46. J. Maša [-] ) - D. Fiala [-] (59. M. Fiala [-] ) , P. Pachr [-] (82. J. Dvořák [-] ) , R. Havelka [-] , P. Vala [-] - M. Popelka [-] , M. Věžník [-]

ŽK: 38. P. Němec , 64. M. Peťa - 16. R. Kalina .
Hráči zápasu: A. Krčál , V. Polák - P. Vala .
Místo: Kralice. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.