Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2022 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov porazil Stonařov


Branky


17

Hosté nepotvrdili dobrou formu a celý zápas jen dotahovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácím vyšel začátek zápasu a první branka padla již v 8. minutě, na začátku akce byl trestný kop hostů, míč byl zahrán přesně do rukou brankáře Doležala, ten jej hned dlouhým nákopem poslal na levou stranu Trnkovi J. a ten potáhl k vápnu a nakopl míč na druhou stranu Trnkovi P., který měl před sebou už jen brankáře Měrtla a nedal mu šanci - 1:0. Ve 12. minutě se opakoval dlouhý nákop od domácích, tentokrát směřoval na Outulného, ten míč poslal Skryjovi, který zakončil šanci střelou, ale mimo tyče. Ve 13. minutě sebral míč soupeři domácí stoper Štolpa, poslal centr za obránce na rychlonohého Outulného, který utekl obráncům soupeře a šel sám na brankáře, s přehledem poslal míč po zemi k tyči - 2:0. Ve 14. minutě další dlouhý centr od Malce na Trnku J., toho však v rozhodujícím okamžiku neposlech míč a obránce míč odkopl k soupeři, konkrétně to byl Malec, který vystřelil nad bránu hostů. V 19. minutě dostal přihrávku na levé straně Skryja, ten s míčem zaběhl k brankové čáře a dal pod sebe Trnkovi J., který míč poslal pouze do boční sítě. Ve 22. minutě zahrával domácí Trnka P. rohový kop na vzdálenější tyč, tam všechny přeskočil Skryja a hlavou posla míč opět pouze do boční sítě. Ve 26. minutě poprvé zahrozili hosté, podnikli rychlý útok po pravé straně, následoval centr do vápna a hlavička Škrdly, kterou Doležal vyrazil pouze k soupeři, jeho střelu srazil Dobrovolný na rohový kop. Ve 31. minutě z levé strany Poslal Trnka J. další perfektní centr na bráchu a Trnka P. šel sám na brankáře Měrtla a vystřelil, trefil pouze nohy brankáře. Hosté se začali osmělovat a ve 36. minutě to byl rychlý útok po levé straně a centr do vápna na Čurdu, který vystřelil a jeho střelu zblokoval Kotačka na rohový kop. Ve 41. minutě chybovala domácí obrana, když chtěla hosty vystavit do ofsajdu, útočník hostů šel sám na Doležala, toho obešel a poslal míč do prázdné brány, tam se skluzem vrhl vracející se Trnka P. a míč poslal na rohový kop. Ve 44. minutě útok domácích po levé straně, přetažený centr na vzdálenější tyč, kde byl nikým nehlídaný Trnka P., který v tutové šanci přestřelil bránu. Domácí si přece jen ještě jednou v první půli zakřičeli gól, v poslední minutě prvního poločasu vybojoval míč na polovině hřiště Trnka J., poslal míč Outulnému a ten okamžitě Skryjovi, který proběhl mezi stopery hostů a levou nohou nedal šanci brankáři Měrtlovi - 3:0. 

 

Domácí si vedení pohlídali

Hned v úvodu druhého poločasu se uvedl domácí Pažourek dvěma krásnými střelami. V 52. minutě z trestného kopu vyzkoušel brankáře soupeře a ten bravurní robinsonádou vyrazil míč na rohový kop a v 62. minutě vyslal střelu z 35 metrů k tyči a opět se vyznamenal hostující brankář Měrtl a vytáhl míč konečky prstů na rohový kop. To co se nepovedlo na jedné straně, tak vedlo ke gólu na druhé, v 69. minutě vystřelil nečekaně Škrdla z cca 30 metrů k tyči a domácí brankář Doležal na míč nedoskočil, hosté tak z ničeho nic vstřelil branku - 3:1. Hned minutu na to vyzkoušel střelu z poza velkého vápna domácí střídající Mikyska, Měrtl opět vyrazil míč na rohový kop. Rohový kop zahrál Trnka P. na hranici malého vápna na první tyč, tam byl neobsazený Pažourek a v tomto zápase poslal poprvé míč do sítě soupeře - 4:1. V 74. minutě předvedli domácí útok „na jeden dotek“, vše nastartoval Trnka P., přiťukl na Outulného, ten posunul na Skryju, ten hned Trnka J. a ten centr na Pažourka a ten to tentokrát uklidil ke vzdálenější tyči do sítě - 5:1. Domácí trochu polevili a v 77. minutě se sám před domácím brankářem Doležalem objevil Vacek, Doležal vyběhnutím zmenšil střelecký úhel a střelu Vacka vyrazil. V 78. minutě přišla nenápadná akce hostů po pravé straně, následovala nepovedená přihrávka od brankové čáry před bránu, šla přímo na brankáře Doležala, tomu však propadl míč mezi nohama a do prázdné branky poslal míč střídající Šmarda - 5:2. Konečné slovo nakonec přece jen měli domácí, v 81. minutě si na centr mezi beky naběhl Skryja, šel ještě do kliky na stopera a ten jej poslal k zemi, následoval pokutový kop, který s přehledem proměnil Pažourek a dovršil tím svůj hattrick - 6:1. Domácí zcela zaslouženě zvítězili a hou pouze litovat toho, že ten výsledek nebyl ještě výraznější.



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Lukáš Trnka (trenér): Velice dobře jsme vstoupili do utkání a brzy se nám podařilo vstřelit dvě branky. Po té jsme trochu polevili a umožnili soupeři, aby si vytvořil nebezpečné situaci. Naštěstí se nám do poločasu podařilo náskok ještě zvýšit na 3:0. Ve druhém poločase jsme vedení ještě zvýraznili. Mrzí mě dvě obdržené branky, které padli po naší nedůslednosti.

TJ Sokol Stonařov
Michal Příhoda (hráč): Zápas se nám vůbec nevydařil narozdíl od předešlých 3 výher. Náš výkon byl bezzubý. Branky jsme dostávali z rychlých brejků, které jsme domácím připravovali lacinými ztrátami sami. Domácí byli důraznější a zkrátka chtěli zápas zvládnout více než my. Musíme to hodit za hlavu a připravit se líp na další zápasy, které nás čekají.



Sestavy


FK Rudíkov
L. Doležal [-] - J. Dobrovolný [-] , J. Kotačka [-] (79. P. Smieško [-] ) , D. Lehký [-] (89. J. Chyba [-] ) , O. Štolpa [-] - P. Malec [-] (46. M. Mikyska [-] ) , J. Trnka [-] , P. Trnka [-] , J. Pažourek [-] - M. Outulný [-] , M. Skryja [-]

TJ Sokol Stonařov
P. Měrtl [-] - M. Turoň [-] , D. Vacek [-] , M. Příhoda [-] , M. Škrdla [-] , P. Kozojed [-] (72. M. Špaček [-] ) , M. Čurda [-] , J. Toth [-] (46. L. Lysý [-] ) , Z. Brussmann [-] (59. J. Šmarda [-] ) , P. Rychlík [-] , J. Urbánek [-]

ŽK: 81. P. Měrtl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MYŠKA Roman - BENEŠ Jiří, KUPSKÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: Jiří Ráboň
Tip experta: výhra hostů

2:3 - Stonařov poslední 3 zápasy ve skvělé formě, výsledek bude těsný, avšak tipuji výhru hostů.

Tip: výhra domácích