Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2022 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměřice schytaly debakl


17

Přibyslavice smetly svého nedělního soupeře devíti brankami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Asi 100 diváků vidělo celý zápas hru kočky s myší, protože jen do první branky v 8. minutě měli domácí 3 jasné šance. Hosté, kteří měli ve svém celku hodně mladých hráčů vyslali za celý zápas na domácí branku pouze jednu  propagační střelu v 17. minutě a to bylo v podstatě z jejich strany vše. Co je platné, že se snažili, ale na domácí dobře namazaný stroj neměli šanci. Přibyslavičtí dobře kombinovali, dlouhé minuty hráli na půli soupeře a zejména druhý poločas byl plně v jejich režii.

Domácí si vedení pohlídali

O to, že v utkání napadla desátá branka se postaral dobře chytající hostující brankář a tréninkové tempo domácích v druhé půli.  Za zmínku ještě stojí hattrick domácího Drapáka a Lopatáře, kteří si tak upevnili první dvě místa ve střelecké tabulce 1.B. třídy sk. B.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice
Lukáš Drapák (hráč): Po dvou nevydařených zápasech jsme si chtěli spravit chuť za každou cenu a od začátku utkání to bylo znát. Dobře jsme kombinovali, dostávali se do šancí a konečně je také proměňovali. Musím říct, že hosté přijeli v sestavě s dorostenci a dost nám to svým výkonem ulehčili.




Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
F. Pisk [-] - L. Lopatář [-] , L. Drapák [-] , P. Čermák [-] , M. Kopeček [-] , M. Bukáček [-] , M. Matějek [-] , L. Zahrádka [-] (60. S. Roubec [-] ) , P. Šárka [-] , M. Kopeček [-] , J. Skrobikowski [-]

FK Jaroměřice nad Rokytnou
D. Vydra [-] - T. Přibyl [-] - R. Svoboda [-] , M. Svoboda [-] - Z. Melán [-] - T. Foltýn [-] , O. Pavelec [-] , J. Urbánek [-] , T. Hambálek [-] , D. Částek [-] (46. A. Filipi [-] ) , J. Stejskal [-]

ŽK: 54. T. Hambálek .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: MAAR Michal - SVOBODA Vladimír, NOVÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jiří Ráboň
Tip experta: výhra domácích

3:0 - Náš přímý konkurent o postup, minulý zápas prohráli na horké půdě Bohdalova, tentokrát si 3 body vzít nenechají.

Tip: výhra domácích