4:1
(2:1)
27. V. Štefka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2022 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola pro Velkou Bíteš


Branky


32. J. Pokorný , 44. P. Loup , 69. V. Kamenský , 70. J. Pokorný - 27. V. Štefka (p.)
18

Domácí ukončili jarní neporazitelnost Nedvědice a berou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Benfika nastoupila proti na jaře neporažené Nedvědici i s několika hráči áčka, v bráně se představil v sezóně již osmý brankář – Michal Pelán, obranu vystužil Pavel Loup a v záloze se pak objevil Jakub Sznapka a jen na lavičce pak začal Vojtěch Kamenský. První náznak šance si domácí vytvořili hned v 1. minutě, Škuta zatáhnul míč, který, ale ve vápně nenašel adresáta. Hosté na nic nečekali a hlavně přes jejich pravou stranu začali hrozit a vytvořili si několik zajímavých standardních situací, v 9. minutě hosté naopak z druhé strany posílali nebezpečný míč před branku, ale ani tento míč nenašel adresáta. Hrál se zajímavý fotbal, oboustranně ve vysokém tempu. Dobrou šanci měl Svoboda a chvíli poté Sznapka, ale ani jeden netrefili míč v dobré pozici ideálně. Ve 27.  minutě po rohovém kopu odkopával míč stoper Pelikán, trefil jen nohy hostujícího hráče a ten se z půlky řítil sám na brankáře Pelána, ten ho v souboji fauloval a musela se kopat penalta. Tu bezpečně proměnil Štefka a poslal hosty do vedení - 0:1. Odpověď na sebe nemusela nechat dlouho čekat, Ráboň se vřítil do vápna, předložil míč kapitánovi Pokornému, ale ten ho nedokázal zkrotit, a tak velká šance zůstala nevyužitá. Na straně hostů mohlo být ještě veseleji, nenápadnou střelu z hranice vápna, Pelán očima vyrazil nad branku a míč se jen lehce otřel o břevno jeho svatyně. Bítešští se dočkali v 32. minutě, po rohu hostů se k míči dostal agilní Svoboda, vyvezl ho na polovinu soupeře, kde ho po tandemovém náběhu přihrál Škutovi, který ve vápně našel Pokorného a bylo srovnáno - 1:1. Výstavní vyvezení míče předvedl stoper Pavel Loup, který přeběhl snad polovinu hřiště, míč předložil Škutovi, který našel Sznapku, jehož střelu brankář hostí jen vyrazil k volnému Loupovi a ten byl po 80 metrovém sprintu odměněn brankou - 2:1.

Domácí si vedení pohlídali

Do druhé půle udělal trenérský tandem Anděl – Jelínek dvě změny - ze hřiště odešel zraněný Škuta, kterého nahradil Kamenský a také Pavel Loup, kterého nahradil Tomáš Pelán. Domácí se snažili držet míč a postupným útokem tlačit na hostující obranu, to se do jisté miry dařilo, hrálo se převážně mezi vápny a domácí za celý druhý poločas nemuseli řešit výrazné ohrožení Pelánovy branky. Naopak v 69. minutě dostal na rohu velkého čtverce proctor Ráboň, který předložil míč na male vápno Kamenskému, pro kterého nebyl problem do prázdné branky vstřelit svůj první gól v bítešském dresu - 3:1. Hned za minute se dostal za záda domácí obrany kapitán Pokorný, který obstřelil hostujícího brankáře a bylo rozhodnuto - 4:1. Závěr jinak velice kvalitního a nadprůměrného zápasu se víceméně dohrával, za zmínku tak už jen stojí snad jen chování hostují lavičky, která celý zápas neunavně a často vulgárně urážela nejen hráče, rozhodčí či trenéry domácích, ale neušetřila ani hrstku domácích příznivců.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek (trenér): Mohli jsme vidět nadstandardní utkání I.B třídy proti podle mě nejkvalitnějšímu soupeři co jsme se na jaře potkali. Jsem rád, že jsme ho zvládli a získali důležité tři body do tabulky.

SK Pernštejn Nedvědice
Ladislav Trdý (hráč): Do zápasu jsme bohužel museli vstoupit s velkou marodkou, včetně naší jedničky v bráně. Výsledek je smutný, protože průběh zápasu tomuto výsledku vůbec nenasvědčoval. Bohužel domácí proměnili skoro všechny naše chyby a dokázali ubojovat doma všechny 3 body. Ale myslím si, že nám tento přátelský zápas s bítešským Áčkem dal hodně a nemáme se za co stydět. Ještě bych chtěl znovu apelovat na všechny rozhodčí, aby si uvědomili, že stále hrajeme v soutěži lidově řečeno “ za párek a pivko” a aby se nebáli rozdávat karty za nebezpečné zákroky od první minuty zápasů na obě strany. Místy to s fotbalem nemělo nic společného.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš B
M. Pelán [-] - P. Loup [-] , J. Jakeš [-] , M. Švanda [-] (86. J. Mejzlík [-] ) , P. Škuta [-] (46. V. Kamenský [-] ) , J. Sznapka [-] , J. Pokorný [-] (77. T. Dvořák [-] ) , J. Ráboň [-] (74. I. Shlaban [-] ) , F. Svoboda [-] , L. Pelikán [-] , P. Loup [-] (46. T. Pelán [-] )

SK Pernštejn Nedvědice
T. Kolbábek [-] - T. Christian [-] , A. Pavelka [-] (72. J. Sytař [-] ) , M. Pachlopník [-] , J. Pachlopník [-] , D. Bracek [-] , M. Vašíček [-] (72. L. Jirásek [-] ) , V. Štefka [-] , M. Vašíček [-] , P. Humpola [-] , V. Haviger [-]

ŽK: 27. M. Pelán , 43. J. Pokorný , 89. I. Shlaban - 48. J. Pachlopník .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BULÍN Filip - DVOŘÁK Miloš, ZACHARA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jiří Ráboň
Tip experta: výhra domácích

3:0 - Věřím, že navážeme na předešlé výkony a zvítězíme.

Tip: výhra hostů