2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2022 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry vydřely bod


Branky


78. D. Havlík , 90. K. Suský - 14. T. Staněk , 47. D. Adam
18

Lídr soutěže ztratil dobře rozehraný zápas v Hamrech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Domácí kladiváři přivítali na svém hřišti suverénního lídra tabulky z Třebíče. Utkání začalo podle očekávání a míč na kopačkách měli častěji hosté. Již ve 14. minutě po kombinaci před vápnem a přesné střele k tyči, šla Třebíč po brance Staňka do vedení - 0:1. Hra pokračovala v podobném módu, hosté kombinovali, ale domácí je do velkých šancí nepouštěli. Naopak na druhé straně mohl srovnat po kombinaci Patrik Němec, ale jeho střelu vytáhl gólman hostí. Po zbytek poločasu pokračoval pro domácí kladiváře hlavně běžecký trénink bez míče. Ovšem chvíli před poločasem mohl srovnat Dominik Havlík, který však po přesném centru Jakuba Juna ze vzduchu vysoko minul.

Domácí v závěru srovnali

Téměř hned po změně stran se trefil přízemní střelou útočník fotbalové školy Adam a bylo to 0:2. Zdálo se být rozhodnuto. Domácí Hamry se ovšem nechtěly vzdát a vrhly více sil do útoku. Postupně se osmělovaly a měly také více míč na svých kopačkách. V 60. minutě vystihl špatnou rozehrávku Dominik Havlík, který chtěl předložit do prázdné branky pro Vojtěcha Klímu, který však na balon nedosáhl. O chvíli později kopal kapitán Hamrů přímý kop za hranicí vápna, ale jeho ránu pod břevno vytáhl gólman Fiala. V 78. minutě se přece jen již kladiváři a konkrétně Dominik Havlík dočkaly, když Kamil Suský odvedl dobrou práci na kraji vápna a předložil míč do prázdné branky - 1:2. Najednou se změnil ráz utkání a fotbalová škola nevěděla kam dřív. Hamry cítily, že přijde šance na vyrovnání a zatlačily hosty na jejich polovinu. Zanedlouho měl na noze vyrovnání Jakub Lóži, ale jeho střelu pod břevno vytáhl konečky prstů Fiala. Zasloužené vyrovnání přece jen přišlo a to v nastaveném čase. Rohový kop vracel na zadní tyči Tomáš Novotný křížem před bránu, kde se uvolnil Kamil Suský a v heroickém závěru vyrovnal - 2:2.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík (hráč): V první půli jsme si míče moc neužili a byl to pro nás spíše atletický trénink, ovšem i přes malé držení míče jsme měli několik dobrých šancí na vyrovnání. Bohužel na začátku druhé půle jsme dostali hned druhou branku. Ukázala se však síla týmu a nikdo nechtěl prohrát. Že v závěru dokážeme suveréna soutěže zamčít před jeho brankou, by asi na začátku utkání nikdo nečekal a tak přišlo i zasloužené vyrovnání.




Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
M. Ptáček [-] - A. Šabart [-] (89. L. Krejčí [-] ) , V. Franěk [-] , P. Němec [-] , I. Sojma [-] (57. K. Suský [-] ) , F. Chlubna [-] , V. Klíma [-] (62. J. Lóži [-] ) , A. Zátopek [-] , J. Jun [-] , D. Havlík [-] , T. Novotný [-]

SK Fotbalová škola Třebíč
O. Fiala [-] - M. Trnavský [-] , V. Lampíř [-] , T. Růžička [-] , L. Raitmajer [-] - J. Uličný [-] , L. Hráček [-] (46. J. Jurda [-] ) - O. Molák [-] , T. Zacha [-] - T. Staněk [-] (70. D. Kudrna [-] ) , D. Adam [-]

ŽK: 27. V. Klíma , 30. T. Novotný - 82. D. Kudrna , 84. O. Fiala , 90. J. Uličný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: CHROMÝ Karel - MACH ING. Josef, JUDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Jiří Ráboň
Tip experta: výhra hostů

1:4 - Třebíč jednoznačný lídr celé soutěže, v Hamrech nezklame a odveze 3 body.

Tip: remíza