2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebenice se výhrou vrátily do čela tabulky


Branky


0

Pouze dvě kola přenechali vedení v soutěži fotbalisté Třebenic rivalům z Valeče. Na těžkém terénu dokázali porazit nebezpečný Březník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve větru se prosadily pouze Třebenice

Od samého začátku se hrálo pouze průměrné utkání s náznakovými šancemi na obou stranách, které však zůstaly nevyužity, až ve 28. minutě vybojoval Miroslav Machát na půlce míč a uvolnil se přes dva hráče, nahrál Smilkovi, který sklepl prvním dotekem na Tomáše Ondračku a ten zvelkeho vápna prostřelil hostujícího brankaře Vlastimila Zedníčka 1:0. Hosté pohrozili ve 29. minutě trestným kopem z dvacetipěti metrů , ale přestřelili branku. Od této doby obě mužstva přestala kombinovat a hrálo systémem dlouhých nakopávaných míčů, což nebylo vzhledem k silnému větru vůbec efektivní a většina těchto akcí byla pro domácí obránce řešitelnou situací. Do kabin odcházeli Třebenice z jednobrankovým vedením.

Domácí pečetili výhru z penalty

Druhý poločas byl spíše bojovného charakteru. V probíhající 62. minutě důrazný Čermák vypíchl hostujícímu obránci ve velkém vápně míč a byl faulován.Nařízený pokutový kop proměnil Jiří Bárta na 2:0 .Od tohoto stavu hosté začali přehrávat domácí tým a vytvořili si pár šancí. Tu nejvetší měl v 70. minutě z rohového kopu hostující Kružík když z malého vápna netrefil prázdnou branku. V samém závěru  měly Třebenice dvě vyložené šance, které neproměnili Smílek a Vrbka, kteří se odcitli sami před brankařem Zedníčkem, ale branku nedali .Vzhledem k průběhu utkání je zisk tří bodů z tohoto utkání pro Třebenice zasloužený a znamená návrat na vedoucí příčku tabulky.



Ohlasy k zápasu


Horácký klub Třebenice
Hrbáček Ladislav, trenér Třebenic: Od samého začátku se hrálo pouze průměrné utkání. Druhý poločas byl spíše bojovného charakteru. Vzhledem k průběhu utkání je zisk tří bodů z tohoto utkání zasloužený.

TJ Sokol Březník
Flesar Petr, hráč Březníku: Na těžkém terénu se hrál zápas bez vyložených šancí a spoustou nepřesností.



Sestavy


Horácký klub Třebenice
A. Nykl [-] - M. Machát [-] , J. Jaroš [-] , M. Ondráček [-] (60. V. Palát [-] ) , V. Fiala [-] (75. L. Buchal [-] ) - M. Čermák [-] , J. Fiala [-] , J. Bárta [-] , T. Ondráček [-] - P. Vrbka [-] , P. Smilek [-] (88. M. Ondráček [-] )

TJ Sokol Březník
V. Zedníček [-] - L. Mužík [-] , P. Flesar [-] , J. Dvořáček [-] , P. Sobotka [-] - M. Nabytý [-] (77. P. Sobotka [-] ) , M. Flesar [-] , D. Křivánek [-] , J. Krupička [-] - J. Musil [-] , V. Franěk [-]

ŽK: 62. L. Mužík .
Hráči zápasu: M. Machát .
Místo: Třebenice. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.