2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 16:30

21.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedvědice má další tři body


Branky


18

Domácí pokračují v jarní jízdě a porazili i Rudíkov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Do druhého domácího utkání v řadě vstoupila Nedvědice aktivněji a hned ve 3. minutě byla odměněna brankou, kdy se M. Pachlopník nejrychleji zorientoval na hranici malého vápna a střelou pod břevno poslal domácí do brzkého vedení - 1:0. Pokračující tlak domácích vyústil penaltou na rychlonohého Vašíčka, kterou s přehledem proměnil stoper Štefka - 2:0. Po úvodní třicetiminutovce zahrozili i hosté a domácí s velkou dávkou štěstí odvraceli míč od své branky po krásné střele hostí, která rozezněla brankovou konstrukci. Do konce prvního poločasu měli více ze hry domácí, jenomže většině akcí chyběla přesnější finální přihrávka.

 

Domácí si vedení pohlídali

Ve druhé půli branka nepadla a domácí si pohlídali dvoubrankové vedení. Hra se začala velmi kouskovat po častých faulech z obou stran a ani jeden z týmů si nevytvořil stoprocentní šanci. Zápas se poté dohrával. Domácí budou chtít pokračovat v jarní neporazitelnosti a za týden vyzvou rezervu Velké Bíteše na jejich půdě. Rudíkov si bude chtít napravit chuť a na svém krásném domácím pažitu přivítají Stonařov, kterému poslední zápasy vrátily dech.

 



Ohlasy k zápasu


SK Pernštejn Nedvědice
Ladislav Trdý (hráč): Zaslouženě jsme získali 3 body, ale mrzí nás přesnost především v první půli, kdy jsme mohli přidat další branky a rozhodnout zápas ještě do poločasu. Nulu vzadu nám zachránila dobře postavená brána a výborně chytajici gólman, snad se nám brzo uzdraví.




Sestavy


SK Pernštejn Nedvědice
D. Havlík [-] - A. Pavelka [-] , J. Sytař [-] (90. J. Humpola [-] ) , M. Pachlopník [-] , J. Pachlopník [-] , D. Bracek [-] , M. Vašíček [-] , V. Štefka [-] , M. Vašíček [-] , P. Humpola [-] , V. Haviger [-]

FK Rudíkov
L. Doležal [-] - J. Dobrovolný [-] , J. Kotačka [-] , T. Klíma [-] (15. J. Chyba [-] ) , O. Štolpa [-] - L. Jura [-] , J. Pažourek [-] , P. Trnka [-] , J. Trnka [-] - M. Outulný [-] , M. Skryja [-] (82. P. Smieško [-] )

Počet diváků: 90. Rozhodčí: CHROMÝ Karel - CHROMÝ Karel, STRATENÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Jaroslav Večeřa
Tip experta: výhra domácích

Nedvědice se pomalu dostávají nahoru, ale v posledním vzájemném zápase se radoval Rudíkov. Bude to velmi vyrovnané utkání.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích