4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2022 15:00

21.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stonařov přehrál Stařeč


Branky


9. O. Dvořák (vl.) , 27. L. Freitich , 80. P. Kozojed , 84. M. Příhoda
19

Stonařov potvrdil solidní formu a rozebral Stařeč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácí na soupeře vlétli, ale svoje šance neproměňovali. Nejprve po Měrtlově výkopu neprostřelil Krčála Příhoda. O pár minut později po centru Příhody hlavičkoval Brussmann. Hostům se nedařilo do pořádné šance dostat. První branky se tak dočkali domácí, když brejk řešil Freitich přihrávkou na Příhodu, ale před ním si míč nešťastně napálil do šibenice vlastní branky hostující Dvořák – 1:0. Domácí pokračovali aktivně a podařilo se jim přidat další branku. Čurda vyslal kolmici po lajně na Příhodu a ten našel na malém vápně Freiticha, který uklízel do prázdné – 2:0. Hosté se potom snažili zvýšit aktivitu, ale přibrzdilo je zranění Kaňky, který se zranil, když hasil brejk domácích. Paradoxně to byl právě Kaňka, který mohl hlavičkou změnit skóre těsně před svým střídáním, proti byl ovšem Měrtl. Před poločasem pak měli domácí možnost přidat třetí branku, Příhoda ovšem po faulu na Freiticha mířil z penaltového puntíku pouze do tyče.

Domácí si vedení pohlídali

Druhou půli začali hosté lépe a dokázali se nebezpečně prokombinovat do šestnáctky, ale domácí opět podržel Měrtl. Postupem času vznikala větší okénka v obraně hostů a toho využívali rychlonozí Vacek s Freitichem poctivě zásobovaní přihrávkami Čurdy a Škrdly. Uklidňující branka však stále nepřicházela. Té se domácí dočkali až v 80. minutě, když s míčem prošel Příhoda z vlastní poloviny až do šestnáctky, kde byl poslán k zemi. Nařízenou penaltu Krčál Kozojedovi kryl, ale při dorážce už byl bezmocný – 3:0. Další branku mohl přidat Příhoda, ale mířil pouze do levé tyče hostující branky. V 84. minutě přišla další ztráta hostů, kterých ke konci zápasu přibývalo. Škrdla získaný míč poslal kolmicí Příhodovi a ten prostřelil Krčála na přední tyč – 4:0. Podobnou příležitost měl opět před koncem utkání Příhoda, ale tentokrát mířil pro změnu do pravé tyčky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stonařov
Petr Měrtl (brankář): Další důležitý zápas o záchranu v soutěži jsme zvládli a získali zaslouženě tři body. Výhra mohla být ještě vyšší, ale asi si schováváme góly na další zápasy. Teďka nás čeká Rudíkov, snad potvrdíme formu i venku.

TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Další z řady našich mimořádně nepovedených jarních zápasů, navíc se nám v průběhu zápasu zraňovali další hráči. Brzy jsme si dali vlastní branku a taktika domácích nakopávání míčů na rychlé útočníky byla na naši propustnou defenzívu účinná. Ještě v první části druhé půle jsme si vytvořili jakousi platonickou převahu, ale tentokrát jsme vyšli střelecky naprázdno. Po třetí brance bylo rozhodnuto a domácí mohli přidat i více branek. Paradoxně našim nejlepším hráčem v sedmačtyřiceti letech byl zaskakující brankář Krčál, který za branky nemohl a řadu šancí domácím zneškodnil.



Sestavy


TJ Sokol Stonařov
P. Měrtl [-] - M. Turoň [-] , D. Vacek [-] , M. Příhoda [-] , M. Škrdla [-] , P. Kozojed [-] , M. Čurda [-] (59. J. Šmarda [-] ) , L. Freitich [-] , Z. Brussmann [-] (72. A. Brabenec [-] ) , P. Rychlík [-] , J. Urbánek [-]

TJ Sokol Stařeč
M. Krčál [-] - J. Zejda [-] , M. Linhart [-] , D. Tomek [-] (46. L. Ježek [-] ) , R. Valíček [-] , D. Lorenc [-] , M. Bříza [-] , V. Smejkal [-] , M. Kaňka [-] (37. J. Daňhel [-] ) , L. Lauš [-] , O. Dvořák [-] (64. D. Kašiár [-] )

ŽK: 44. D. Tomek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MAAR Michal - CHROMÝ Karel, MRÁZEK Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jaroslav Večeřa
Tip experta: výhra domácích

Bude to souboj 2 týmu ze spodních míst tabulky, ale Stonařov vyhrál v posledních 2 zápasech vysokým rozdílem a myslím si, že ani teď nepoleví.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích