5:0
(5:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov B hrál celý zápas v devíti


Branky


0
Nárameč přicestovala k utkání pouze s devíti hráči a tak z papírově vyrovnaného utkání byla jednostranná záležitost.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli o osudu utkání již v první půli

V rámci 9. kola III. třídy přivítaly Myslibořice na svém hřišti hráče Budišova - Náramče "B". Hráčů hostí však dorazilo pouze 9 včetně brankáře. Myslibořicím se také pořádně rozrostla marodka, ale tak bídně jako hosté na tom před zápasem nebyly. Do základní sestavy se vrátila opora obranných řad Hynek Svoboda a po jeho boku nastoupil jmenovec a hrající trenér Lukáš Svoboda. Příležitost od první minuty dostal Zdeněk Hort a premiéru si odbyla naděje do budoucna patnáctiletý dorostenec Jaroslav Burian. Myslibořice tedy nestoupily v plném počtu a od první minuty jich bylo na hřišti o dva více, scénář zápasu tak byl daný. Hosté bránili v osmi lidech před svojí šestnáctkou a probíhalo obléhání brány Davida Kosteleckého. Myslibořicím se ho dlouho nedařilo prostřelit, samostatný nájezd neproměnil Jakub Horák, z malého vápna přestřelil brány debutant Jaroslav Burian. V 19. minutě už to domácím přece jen vyšlo, kombinaci Mencáka s Horákem zakončil druhý jmenovaný do prázdné brány1:0. O tři minuty později navýšil skóre Martin Čapoun, který se nejlépe zorientoval po rohovém kopu ve vápně a milimetrovou třelou uklidil míč přesně k tyči 2:0. Třetí branku přidal domácí kanonýr Bohumil Mencák, poté co zužitkoval zpětnou přihrávku 3:0. V další šanci trefil právě Bohumil Mencák brankovou kosntrukci. V 28. minutě posílal po průniku Jaroslav Burian nadýchaný centr před branku, brankář David Kostelecký neodhadl dráhu míč dobře a ten propadl na osamoceného Bohumila Mencáka, který navýšil na 4:0. V 37. minutě vyslal dělovku na bránu Náramče obránce Rostislav Pekárek, rána před brankářem řádně zaplavala a ten jí nedokázal zkrotit na hrudníku, u míče byl nejdřív Lukáš Svoboda a razantní ránou z blízkosti uklidil míč pod břevno a upravil skóre na 5:0. Těsně před koncem odmítl hattrick Bohumil Mencák, snad metr od prázdné branky mu míč přeskočil přes nohu. Poločas tak skončil jak se dalo čekat.

Myslibořice přesilovku nevyužily

Kdo čekal, že se v druhém poločase uvidí další branky, tak musel být hrou ve druhém dějství velice zklamán. Myslibořice jakoby uspokojeni pětibrankovým vedení ztratily motivaci, pohyb a nápad. To vyhovovalo hostům, kteří nikam nepospíchali. Šancí na vstřelení branky bylo pomálu, rány převážně z větší vzdálenosti, ale neměly moc šanci na úspěch. Myslibořice nevěděly jak v druhé půli překonat obranný blok Náramče a přestala se jim dařit přihrávka. Přece jen se šance vstřelit gól našly, ale míč buď nanašel cíl nebo jen rukavice Davida Kosteleckého. Deset minut před koncem se mohli branky dočkat hosté, Dominik Pavlíček se řítil sám na brankáře, ve vyložené šanci mířil nad. O Chvíli později se celá situace opakovala, tentokrát se blýskl vynikajícím zákrokem Radek Vodička. Dominik Pavlíček se dostal i k druhému reparátu, ani tentokrát na Radka Vodičky nevyzral. Myslibořický brankář si tak pro něho nudném zápasu připsal výborné zákroky a hlavně vychytané čisté konto. Nutno podotknout, že hosté by si gól za bojovný výkon zasloužili. Druhý poločas tak nepřinesl žádnou branku a tak na ukazateli skóre svítilo 5:0 stejně jako na konci prvního poločasu. Myslibořice se tak výhrou posunuly o příčku výš na 4. místo předRouchovany,které zaváhaly v Kralicích.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Čapoun Martin, kapitán Myslibořic: Před zápasem jsme měli trochu problémy poskládat základní jedenáctku, tak žalostně jako hosté jsme na tom nebyli. První poločas se nám vydařil nadmíru, škoda, že nám tam toho nepadlo ještě víc. Druhý poločas byl z naší strany kontrastem toho prvního. Nevím, co se nám po přestávce stalo, ale náš výkon nestál za nic, s trochou štěstí a parádním zákrokům našeho brankáře neprohráli. Kdyby přijeli hosté v plném počtu, bylo by to asi mnohem těžší. Jsem rád, že jsme se vrátili na vítěznou vlnu po prohraném derby v Radkovicím.

FC Budišov - Nárameč B
Piňos Petr, trenér Budišov-Nárameč B: Vlivem velké marodky jsme přijeli v nízkém počtu hráčů, při kterém se nedá tomuto kvalitnímu soupeři konkurovat. I tak jsme si vytvořili několik šancí, ale bohužel ani jednu neproměnili. Chtěl bych poděkovat hráčům za jejich výkon.



Sestavy


TJ Myslibořice
R. Vodička [-] - R. Pekárek [-] , L. Svoboda [-] , H. Svoboda [-] , J. Burian [-] - T. Kratochvíl [-] , J. Horák [-] , M. Čapoun [-] , Z. Hort [-] (55. O. Pekárek [-] ) - A. Pekárek [-] (79. T. Palát [-] ) , B. Mencák [-] (73. M. Ludvík [-] )

FC Budišov - Nárameč B
D. Kostelecký [-] - O. Doležal [-] , A. Rybníček [-] , D. Pavlíček [-] , V. Beránek [-] - Z. Carda [-] , M. Šmíd [-] , P. Suchánek [-] , R. Mezlík [-]

ŽK: 80. P. Suchánek .
Hráči zápasu: J. Burian , M. Čapoun - V. Beránek , P. Suchánek .
Místo: Myslibořice. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.