2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalov překvapil rezervu Velké Bíteše


Branky


19

Hosté překvapivě padli v Bohdalově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

V prvním poločase se hrál celkem vyrovnaný fotbal, své šance ale zakončovali pouze hosté, střely však končily mimo branku, zbytek vyřešil gólman Pokorný. Domácí měli velkou šanci pár minut před koncem prvního dějství, Pavel Neuman však byl po rohovém kopu sám překvapen, kolik dostal prostoru a nedokázal zakončit mezi tři tyče.

Domácí po přestávce rozhodli

Do druhé půle vstoupili domácí výborně, hned se tlačili k brance hostů a z tohoto tlaku vytěžili rozhodující gól. Koukal zabojoval u brankové čáry na hranici velkého vápna, poslal míč na přední tyč na hranici malého vápna a nabíhající Boháček zavěsil střelou z první nekompromisně pod břevno - 1:0. Domácí byli poté stále lepší, pojistku mohl přidat z dorážky Koukal, gólman Invald však napravil své zaváhání a skvěle zasáhl. Ke konci zápasu se přeci jen dostali do tlaku i hosté, možná gólovou střelu zablokoval obětavě kapitán Koukal. Vzápětí běžel do otevřené obrany Boháček, ze strany už mohl zakončit, ale našel před brankou Skálu a ten levou nohou z voleje rovlnil síť - 2:0. Domácí tak proti silnému soupeři vybojovali velmi obětavým výkonem důležité 3 body.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Roman Velín (brankář): Do dnešního zápasu se vrátil do sestavy zkušený Pavel Neuman a ve spolupráci s Lukášem Krčálem skvěle zpevnili střed hřiště. Ostatní hráči utkání také výborně odehráli, v brance mě při mém zranění opět skvěle zastoupil Radim Pokorný, já neměl nulu skoro dva roky, on má druhou za 14 dní, prostě je to borec.




Sestavy


Sokol Bohdalov
R. Pokorný [-] - O. Chalupa [-] , Z. Novotný [-] , D. Skála [-] , P. Fabík [-] - L. Krčál [-] , F. Boháček [-] , A. Neuman [-] , P. Neuman [-] - V. Koukal [-] (90. P. Fabík [-] ) - J. Švoma [-] (75. V. Pokorný [-] )

FC PBS Velká Bíteš B
R. Invald [-] - J. Ondrák [-] (46. J. Ráboň [-] ) , F. Svoboda [-] , T. Pelán [-] , L. Pelikán [-] , O. Švanda [-] (82. J. Mejzlík [-] ) , P. Loup [-] (88. V. Havlíček [-] ) , T. Dvořák [-] , J. Jakeš [-] , M. Švanda [-] , J. Pokorný [-]

ŽK: 26. D. Skála , 72. A. Neuman - 68. O. Švanda .
Počet diváků: 71. Rozhodčí: STRAKA Karel - DVOŘÁK Miloš, UHLÍŘ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Jan Pech
Tip experta: remíza

Podobný zápas jako Stařeč – Hamry, oba týmy budou chtít vyhrát, ale zápas, v němž mnoho gólů nepadne, skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza