J. Zejda 73.
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Starči se body dělily


Branky


73. J. Zejda - 69. V. Klíma
19

V zápase dvou trápících se týmů se body dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Oba týmy přidaly po jedné brance



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Zápas to nebyl příliš pohledný, více se bojovalo a brankových šancí na obou stranách bylo poskrovnu. Pro nás byla škoda sporně neuznané branky již ve druhé minutě, hosté by museli více otevřít hru. Takto jsme se přes důraznou obranu jen těžko prosazovali a většinu našich střeleckých pokusů hosté po celý zápas úspěšně blokovali. Po té, co jsme soupeři doslova „předložili“ nabídku na skórování jsme si začali vytvářet přece jen lepší situace před soupeřovou brankou a brzo jsme srovnali. Bohužel více jsme už nedokázali, navíc i hosté protiútoky stále hrozili a tak remíza je asi spravedlivá. Z našeho týmu bych vyzdvihnul střelce Zejdu, který byl po celý zápas hrozbou pro soupeřovu obranu a také stoperská dvojice Lauš, Kaňka soupeři mnoho nedovolila.

FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík (hráč): Opět jsme měli více jak polovinu kluků z béčka, kteří nám vypomohli místo zraněných hráčů. Na to jak jsme slepovali sestavu, tak jsme odehráli velmi dobré utkání, které jsme měli vyhrát. Dostali jsme se do vedení, ovšem po standardní situaci domácí zanedlouho vyrovnali. V závěrečném tlaku se nám již další branku vsítit nepodařilo a tak byla remíza asi spravedlivá.



Sestavy


TJ Sokol Stařeč
T. Ujčík [-] - J. Zejda [-] , M. Linhart [-] , . Havlíček [-] , F. Strouha [-] (82. L. Ježek [-] ) , M. Bříza [-] , R. Valíček [-] , J. Müller [-] (72. L. Vaníček [-] ) , M. Kaňka [-] , L. Lauš [-] , O. Dvořák [-]

FC Hamry nad Sázavou
L. Benc [-] - J. Culek [-] (75. P. Vašek [-] ) , D. Hrstka [-] (84. M. Ptáček [-] ) , I. Sojma [-] , F. Chlubna [-] , V. Klíma [-] (89. P. Špinar [-] ) , A. Zátopek [-] , J. Jun [-] , V. Franěk [-] , D. Havlík [-] , T. Novotný [-]

ŽK: 74. M. Linhart - 71. V. Franěk .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: PORUPKA František - SVOBODA Vladimír, TORMOVÁ Vlasta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Jan Pech
Tip experta: remíza

Zápas dvou týmů, které se na podzim prezentovaly mnohem lepšími výsledky než na jaře, vítěze nepřinese.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů