M. Outulný 47.
O. Štolpa 63. (p.)
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov udolal Hamry


Branky


47. M. Outulný , 63. O. Štolpa (p.)
17

Hamrům nevyšel v tomto týdnu ani druhý zápas a jedou s prádznou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

V 10. minutě to byl domácí Dobrovolný, který poslal ostrý centr z levé strany před bránu, stoper hostů srazil míč na rohový kop. Rohový kop zahrál Trnka, ve vápně hostů nastal velký zmatek, ale míč se až k brance domácím protlačit nepodařilo. V 17. minutě poslal Pažourek míč obloučkem za obránce hostů, tam hlavičkoval Malec, ale míč poslal mimo „zařízení“. V 19. minutě sehráli domácí hráči nádhernou kombinační akci na jeden dotek, konkrétně to byli Dobrovolný, Skryja a Jura, posledně jmenovaný poslal centr z levé strany do vápna, kde byl nikým nekrytý Pažourek a v tutové šanci hlavičkoval nad branku. Ve 21. minutě byl první náznak šance od hostů, podnikli útok po pravé straně, následoval centr do vápna a nepřesvědčivý obranný zákrok domácích, míč odkopli pouze k soupeři a Havlík levou nohou netrefil bránu. Ve 27. minutě byli hosté ještě blíž ke vstřelení branky, nejlepší hráč Hamrů Havlík unikl bránícím hráčům domácího týmu po levé straně a od brankové čáry dal pod sebe, našel před brankou Klímu a ten trefil tyč a od tyče šel míč na odkop. Po té se hra odehrávala především mezi velkými brány a bez jakéhokoli zakončení. Poslední šance v prvním poločase přišla ve 43. minutě, po autu domácích si míč ve vápně hostů vzal Malec, první střelu pravou nohou zblokoval obránce, míč se odrazil opět k Malcovi, ten si míč navedl na levou nohu a vystřelil, ale ani tentokrát míč nemířil mezi tyče a skončil v zámezí na odkopu.

Domácí po přestávce rozhodli

Hned na začátku druhé půle přišla vydařená akce domácímu týmu, Skryja dostal míč na levé straně a potáhl k brankové čáře, přihrál pod sebe Outulnému a ten uklidil míč k tyči do sítě, bylo to 1:0 pro domácí. V 52. minutě zahrával domácí Trnka rohový kop, hostující obránce míč hlavou přizvedl a ten mířil ke vzdálenější tyči, kde byl Malec a ten hlavičkou poslal míč z malého vápna nad branku. V 62. minutě dostal „českou uličku“ Skryja od poloviny hřiště proběhl mezi oběma stopery a šel sám na brankáře, ve vápně jej doběhl Franěk a poslal ho k zemi, obdržel ŽK (domácí diváci se dožadovali karty jiné barvy) a kopal se PK, míč si na „puntík“ postavil Štolpa a chladnokrevně proměnil - 2:0. V 70. minutě hosté zahráli dlouhý nákop na Havlíka, na míč nedoskočil Štolpa a Havlík šel sám na brankáře Doležala, ten však výtečně vyběhl a míč srazil na rohový kop. V 76. minutě to byla opět „česká ulička“ v podání domácího týmu, tentokrát šel na brankáře hostů Malec, pokusil se technicky zakončit, ale brankář Benc dokázal míč rukou odehrát od branky, míč se dostal k překvapenému Skryjovi a tak jen poslal slabou střelu směrem k brance a Benc míč chytil. V 79. minutě poslali hosté centr z levé strany, míč propadl až k hostujícímu Dankovi, ale ten hlavou míč netrefil a míč do rukou uklidil domácí brankář Doležal. V 84. minutě to byla opět snaha hostů najít Havlíka, dlouhý nákop od vlastního vápna, do souboje o míč s Havlíkem šel Štolpa a vyběhl i brankář Doležal, Štolpa byl u míče první a ukopl míč na rohový kop, domácím divákům zatrnulo, protože míč šel těsně vedle branky. V 85. minutě si vybojoval míč na polovině hřiště Outulný, utekl po pravé straně do vápna a podél brankáře zakončoval na vzdálenější tyč, ale míč těsně minul branku. Poslední šanci utkání měli hosté, po centru do vápna domácího týmu zakončoval hlavou Lóži, ale míč poslal těsně mimo branku. Domácí zaslouženě vyhráli a navíc Doležal udržel čisté konto dvakrát za sebou. 



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Lukáš Trnka (trenér): Velice náročný zápas plný osobních soubojů, rozhodla naše větší touha po vítězství. Cením si toho, že jsme proti soupeři z čela tabulky udrželi čisté konto.

FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík (hráč): První půle byla vyrovnaná a mohli jsme jít dokonce do vedení, ale dali jsme pouze tyčku. Bohužel hned na začátku druhé půle jsme dostali branku a těžko se pak dostávali do větších šancí. Při troše štěstí jsme i s hodně klukama z béčka mohli nějaký bod udělat.



Sestavy


FK Rudíkov
L. Doležal [-] - D. Lehký [-] (73. J. Kotačka [-] ) , O. Štolpa [-] , L. Nožička [-] , J. Dobrovolný [-] - J. Pažourek [-] , J. Trnka [-] (81. T. Klíma [-] ) , P. Malec [-] , L. Jura [-] - M. Skryja [-] (90. J. Chyba [-] ) , M. Outulný [-]

FC Hamry nad Sázavou
L. Benc [-] - F. Chlubna [-] , T. Jelínek [-] (40. D. Hrstka [-] ) , V. Klíma [-] (73. P. Vašek [-] ) , L. Krejčí [-] (46. V. Kříž [-] ) , A. Zátopek [-] (76. P. Danko [-] ) , J. Lóži [-] , J. Jun [-] , V. Franěk [-] , D. Havlík [-] , T. Novotný [-]

ŽK: 87. J. Kotačka - 51. D. Hrstka , 62. V. Franěk .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: SÝKORA Tomáš - ZADINA Petr, SVOBODA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů