0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Pyšeli gól nepadl


Branky


0

V souboji celků ze spodu tabulky se diváci žádné branky nedočkali. Domácí tak nedali branku ve svém druhém zápase posobě. Radkovice zase prodloužily sérii neprohraných zápasů na tři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střelci se v první půli neprosadili.

První poločas začali aktivněji domácí. Hned na začátku si vytvořili několik slibných příležitostí, ovšem žádná neskončila brankou. Pyšel hrála hodně vzduchem, což dělalo Radkovicím velké problémy. Balon létat sem a tam. Po chvíli se do zakončení začali dostávat i hosté. Útočníci Macháček s Pekárkem dělali domácí obraně vítr, ale nedokázali si vyhovět a pomoci, tak jejich pokusy končili buď mimo nebo v náruči brankáře Bednáře. V obrovské šanci se ocitl domácí útočník, po chybě obrany a následném centru byl sám na malém vápně, ovšem svoji hlavičku zamířil pouze do tyče hostující svatyně. Na druhé straně se vyražený balon odrazil od nohy Jiřího Hofmana do břevna domácí branky. Domácí hráči měli v prvním poločase územní převahu, hlavně z důvodu nakopávaných balónů, které se vracely na půlku Radkovic jako bumerang. Nejzajímavějším na prvním poločase byly výroky sudího Vévody. 

Zápas skončil bezgólovou remízou

Do druhého poločasu vlétly Radkovice jako úplně jiný tým a začali domácí přehrávat. Nemohoucnost vstřelit branku gradovala. Plno šancí končilo buď faulem domácích, mimo bránu nebo v náruči Bednáře. Velice slibnou šanci zastavil rozhodčí, který mával ofsajd. Ovšem o ofsajd se patrně nejednalo. Pomeznímu to došlo, tak se alespoň omluvil. Domácí hrozili pouze z brejků, které pohlídala hostující obrana ve spolupráci s výborně chytajícím brankářem Štolzem. Nejblíže gólu byli domácí po výstavní střele z vápna do šibenice, kterou Štolz vytěsnil nad branku. V 66. minutě zastavil drsným faulem pronikajícího Jiřího Hofmana Sobotka, viděl žlutou kartu a sám se zranil. Jelikož domácí neměli nikoho na střídání, tak od té doby hráli v deseti. Radkovice dál dobývali branku domácích, ovšem marně. Nejblíže gólu byl Lukáš Štolz. Po průniku Macháčka dostal výstavní nahrávku na malé vápno přímo před prázdnou bránu, ovšem balon netrefil ideálně, tak jeho střela skončila vysoko nad domácí brankou. Do konce zápasu už žádná branka nepadla a tak utkání skončilo remízou 0:0. Rozhodčí Vévoda pískal na obě strany špatně!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pyšel
Šubrt Daniel , trenér Pyšel: Vyrovnaný zápas. V prvním poločase jsme byli o trochu lepší, nastřelili jsme dvě tyčky. Zápas jsme dohrávali v deseti lidech, tak jsme z bodem spokojeni. Zápas nebyl moc pohledný.

SK Radkovice
Míča Jiří, trenér Radkovic: První poločas jsme hráli opravdu špatně. Hodně mě zklamali útočníci, a když nedáme gól z metru do prázdné brány tak dělba bodů je asi spravedlivá. Rozhodčího radši nechci ani komentovat.



Sestavy


TJ Sokol Pyšel
O. Bednář [-] - R. Šoukal [-] , O. Adam [-] , D. Šabacký [-] , M. Rohovský [-] - L. Tůma [-] , D. Kudrna [-] , L. Sobotka [-] , P. Dvořák [-] (57. D. Šabacký [-] ) - J. Nestr [-] , S. Dvořák [-]

SK Radkovice
V. Štolz [-] - V. Zahradník [-] , T. Růžička [-] , M. Hlouch [-] , M. Nováček [-] - R. Odstrčil [-] , A. Macháček [-] , L. Hofman [-] , J. Hofman [-] - L. Pekárek [-] , R. Roupec [-] (40. L. Štolz [-] )

ŽK: 66. L. Sobotka - 48. V. Zahradník , 88. M. Hlouch .
Hráči zápasu: O. Adam - V. Štolz , M. Nováček .
Místo: Pyšel. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.