V. Lampíř 70. (p.)
1:2
(0:1)
13. V. Štefka (p.)
60. V. Štefka
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2022 15:30

17.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedvědice přeťala sérii lídra soutěže


Branky


70. V. Lampíř (p.) - 13. V. Štefka (p.) , 60. V. Štefka
19

Každá série jednou končí. Stalo se to tak i s neporazitelností Fotbalové školy Třebíč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Do zápasu domácí vstoupili lépe, když se do velké šance dostal Dominik Adam. Jenže vedení se ujala Nedvědice po proměnění penalty. Hrdinou okamžiku byl Štefka - 0:1. I nadále se domácí snažili hrát svoji hru a tlačili soupeře. Další šance však nevyužili, a to kopali i pokutový kop.

Hosté si vedení pohlídali

Druhý poločas začal opět velkou neproměněnou šancí Adama a tak soupeř opět potrestal po nedůzaru ve vápně. Trefil se znovu Štefka - 0:2. Zbytek poločasu byl značně nervózní a vyústil ve spoustu faulů a další penaltu, kterou již Lampíř proměnil - 1:2. 



Ohlasy k zápasu



SK Pernštejn Nedvědice
Ladislav Trdý (hráč): Chtěl bych poděkovat celému týmu za super odježděný zápas. Naštěstí pro nás první poločas Třebíč ostřelovala naši branku těsně mimo a nám se oproti domácím podařilo proměnit penaltu. V druhem poločase jsme navýšili vedení po důraze ve vápně a domácí už stihli jen snížit z naprosto vymyšlené penalty, kterou si vymyslel pan pomezní ( dále níže). Chtěl bych poděkovat i domácímu týmu za opravdu výborný zápas a férovost kterou převedl domácí kapitán v naší kabině po zápase. Ale chtěl bych znovu vyzdvihnout neskutečné divadlo, kdy se hlavních rolí ujali sudí. Zápas byl v tempu a opravdu tvrdý, což už od 20. minuty mladý hlavní sudí opravdu nezvládal, ne že by záměrně škodil, ale prostě tíhu toho zápasu neunesl. Oba kapitáni se okolo 30. minuty domlouvali aby začal dávat karty na obě strany, nebo se to rychle zvrtne, bohužel se tak nestalo. Taky bych se chtěl hlavnímu omluvit za narážky od našeho týmu během celého zápasu k jeho osobě, emoce ale prostě k zápasu patří. Nemyslím si, že nás chtěl cíleně poškodit. Co bych ale chtěl opravdu zmínit, je výkon pana pomezního Kaliny. Takto arogantního a nesoudného sudího jsem ve fotbale ještě nezažil. Každou věc obrátil proti nám. A ještě se mi nestalo abych po mé otázce na pana pomezního “ odkud to mám házet, odsud ?” dostal odpověď “ dělej vole tak už to házej”. A jeho hláška při odchodu z areálu na náš tým “ kdybych to pískal já tak vás vyhážu do 7 lidí a vymažu vás jako žádost o byt” stála za to, myslím že si každý mohl udělat asi svůj názor na pana Kalinu. Čistá arogance a neustálá snaha o změnu rozhodnutí ve prospěch domácích u pana hlavního sudího. Situace se sudími je opravdu mizerná, ale rozhodně nebude lepší, jestli se do černých dresů budou oblékat takové ztracené osobnosti jako pan Kalina. Děkujeme ještě jednou domácímu týmu za super zápas v dobrém tempu a přejeme hodně štěstí a úspěchů.



Sestavy


SK Fotbalová škola Třebíč
T. Pospíchal [-] - L. Raitmajer [-] (56. K. Zerhau [-] ) , V. Lampíř [-] , L. Polášek [-] , M. Kratochvíl [-] - M. Trnavský [-] (50. O. Molák [-] ) , L. Hráček [-] , T. Růžička [-] (46. J. Chvátal [-] ) - T. Zacha [-] , D. Adam [-] , M. Hobza [-]

SK Pernštejn Nedvědice
D. Havlík [-] - J. Sytař [-] , D. Bracek [-] , T. Christian [-] , M. Vašíček [-] , R. Šikula [-] , V. Štefka [-] , M. Vašíček [-] , P. Humpola [-] , L. Trdý [-] , V. Haviger [-]

Hráči zápasu: D. Havlík , V. Štefka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TOMŠŮ Václav - KALINA Oldřich, PINTÉR Štefan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Nedvědice má kvalitní kádr. Ovšem na našem "letišti" málo kdo uspěje. Věřím, že si připíšeme 17. vítězství v řadě!

Tip: výhra domácích