Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2022 15:30

17.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice přestřílely Stařeč


Branky


17

Stařeč brankové hody nezvládla a těsně prohrála.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Hosté po přestávce rozhodli



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Stejně jako v předchozích zápasech jsme nezačali dobře a soupeř byl od začátku lepší a vytvářel si řadu střeleckých příležitostí. Dělal nám problém především svým důrazem a nasazením. Paradoxně branku jsme dostali až v době, kdy jsme již hru začali vyrovnávat. Opět jako v minulé zápase jsme neuhlídali dorážku, tentokrát hlavou. Do poločasu jsme ještě srovnali Břízou, který se uvolnil v pokutovém území a krásně zakončil. Bohužel zaspali jme nástup do druhého poločasu a brzo prohrávali o dva góly. Pak se hra opět srovnala a podařilo se nám snížit hlavou Zejdou a Bříza ještě nastřelil tyč, bohužel míč se těsně vykutálel ven z branky. Nevzdali jsme se ani po čtvrté obdržené brance a opět snížili z pokutového kopu po průniku Strouhy. V závěru jsme ještě vyvinuli velkou snahu o vyrovnání, kdy se soupeř začal obávat o výsledek, ale přes některé slibné situace se nám to již nepodařilo. U nás bych pochválil brankáře Ujčíka, který nás tradičně podržel a udržel ve hře až do konce a dále dvoubrankového střelce Břízu, který byl blízko i třetímu gólu. Stínem zápasu pro nás bylo zranění Davida Lorence, který se tím připojí k dlouhé řadě hráčů, které nemáme momentálně k dispozici.

TJ Sokol Přibyslavice
Vojtěch Škorpík (hráč): Zápas se odehrával v naší režii, ale neproměnili jsme na začátku několik tutovek. To nás trápilo celý zápas. Domácí tak stále byli ve hře a nakonec nás málem potrestali. Tři body máme zaslouženě.



Sestavy


TJ Sokol Stařeč
T. Ujčík [-] - J. Zejda [-] , M. Linhart [-] , . Havlíček [-] , F. Strouha [-] , M. Bříza [-] , D. Lorenc [-] (60. L. Ježek [-] ) , V. Smejkal [-] (80. M. Stonáček [-] ) , J. Müller [-] , L. Lauš [-] , R. Valíček [-]

TJ Sokol Přibyslavice
F. Pisk [-] - L. Lopatář [-] , L. Drapák [-] (89. J. Hricák [-] ) , M. Kopeček [-] , M. Bukáček [-] , M. Matějek [-] , P. Čermák [-] , L. Zahrádka [-] , M. Kopeček [-] (74. V. Škorpík [-] ) , P. Šárka [-] , J. Skrobikowski [-]

Hráči zápasu: T. Ujčík , M. Bříza - M. Kopeček , M. Bukáček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: JONÁŠ Petr - VÍDENSKÝ Bohumil, VRZÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Šlágr kola! Přibyslavice mají šikovné fotbalisty a potvrdí, proč jsou v tabulce tak vysoko.