Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koněšín zvládl otočit zápas v Rapoticích B


Branky


0

Fotbalisty Koněšína vynesla výhra v Rapoticích na druhé místo tabulky. Rapotice B mají už jen jeden bod náskoku na poslední Trnavu B. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rapotice B zvládly první poločas lépe

Rapotice B chtěly další domácí výhrou opustit spodní příčky tabulky. Koněšín však z venkovních zápasů odjížděl vždy vítězně, kromě zápasu v Myslibořicích, kde přišel o výhru až v samém závěru. Byl to také souboj nejlepších střelců soutěže a to domácího Milana Laše s desíti brankami a na straně hostů Pavla Malého, který jich dal dokonce o dva více. Zápas byl od začátku utkání vyrovnaný, ale ani jedno mužstvo své šance nevyužilo. Až ve 21. minutě poslal domácí do vedení Michal Sobotka 1:0. Koněšín se snažil o vyrovnání, ale žádná šance brankou neskončila. Poločas tak výsledkově zvládli lépe domácí borci.

Pavel Malý zavelel k obratu

Druhý poločas byl už v jednoznačné v režii Koněšína. Za hosty se první prosadil nikdo jiný než jejich kanonýr Pavel Malý a v 55. minutě vyrovnal na 1:1. V 66. minutě pak Pavel Malý svou čtrnáctou brankou otočil vývoj utkání 1:2. Hosté v té době předváděli pěkný fotbal a v 71. minutě další koněšínský střelec Štěpán Dvořák zvyšoval na 1:3. Pro něj to byla již osmá branka sezóny. Závěr utkání měli hosté pod kontrolou a jejich dobrý výkon korunoval v 89. minutě Michal Ševčík 1:4. Koněšín se výhrou vyhoupnul na druhou příčku tabulky, se ztrátou dvou bodů na vedoucí Třebenice. Rapotice jsou předposlední, pouhý bod před Trnavou B.



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí Rapotic B: Utkání s Koněšínem se mi nehodnotí lehce. V první půli jsme předváděli fotbal, který jsme chtěli hrát a to ze zajištěné obrany s tím, že při jakémkoli náznaku příležitosti budeme nebezpeční směrem dopředu. Tento záměr se nám podařilo naplnit první půli beze zbytku a silný Koněšín jsme sami do ničeho nepustili. Druhá půle pro mě byla nepochopitelně diametrálně odlišná. Na jejím začátku jsme měli jasnou šanci na 2:0, kterou jsme ale nezvládli. Poté přišel kolaps a brzké vyrovnání, které s námi zamávalo. Pak už na hřišti existoval pouze Koněšín.

TJ Koněšín
Špaček Lukáš, trenér Koněšína: Podle mého byl první poločas herně vyrovnaný, ale do vedení šli domácí. My jsme naše šance nedokázali využít. Ve druhém poločasu nám to tam začalo padat. Za druhou půli nemám komu co vytknout a myslím si, že to byl nejkvalitnější poločas v našem podání v dosavadním průběhu sezóny.



Sestavy


FC Rapotice B
A. Sobotka [-] - M. Pavlíček [-] (73. M. Michálek [-] ) , P. Císař [-] , D. Slaný [-] (68. J. Slabý [-] ) , L. Man [-] - R. Strašák [-] , R. Zezula [-] (55. J. Tesař [-] ) , M. Dobeš [-] , M. Mlejnek [-] - M. Sobotka [-] (77. J. Klement [-] ) , M. Laš [-]

TJ Koněšín
M. Hůlka [-] - P. Zahradníček [-] , J. Pospíšil [-] , T. Konečný [-] , M. Pokorný [-] - T. Sýkora [-] (85. M. Ševčík [-] ) , P. Vlk [-] (80. Z. Řezáč [-] ) , M. Svoboda [-] , M. Loukota [-] (74. D. Dvořák [-] ) - P. Malý [-] , Š. Dvořák [-]

ŽK: 23. M. Mlejnek , 53. M. Sobotka - 56. P. Zahradníček .
Hráči zápasu: M. Sobotka - P. Malý .
Místo: Rapotice. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.