1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Valeč padla v Mohelně


Branky


0

Jediný gól domácího Mohelna ze začátku utkání, rozhodl o tom, že musela vedoucí Valeč přepustit vedoucí příčku Třebenicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól rozhodl o osudu utkání

Mohelno po nečekané prohře na hřišti poslední Trnavy B, chtělo před svými diváky napravit a dohnat bodovou ztrátu na týmy z čela tabulky. Soupeřem jim však byla vedoucí Valeč, která z posledních pěti utkání vyválčila třináct bodů a do zápasu vstupovala v mírné roli favorita. Hráči Mohelna však nepoznali na domácím hřišti hořkost porážky. Do zápasu také vstoupili aktivněji a hned v 5. minutě rozjásali své nejvěrnější fanoušky. Po centrovaném balónu, který prošel mezi obránci hostujícího týmu se k míči dostal František Staněk a střelou ve velkém vápně prostřelil mezi nohama Zdeńka Macka 1:0. Domácí svého soupeře celou první půli tlačili, vytvořili si i několik šancí, ale již bez gólové radosti. Do šaten tak šli rozhodně lépe rozpoloženi hráči Mohelna.

Ve druhém poločase byla k vidění jen červená karta

Po změně stran se hra vyrovnala, hosté se snažili zaskočit brejky domácí obranu v čele s brankářem Milošem Ležákem. Bohužel tyto pokusy končily neúspěšně. V 59. minutě byl navíc po druhé žluté kartě vyloučen hráč Valeče Michal Kárník a tak hosté se museli snažit o vyrovnání pouze v desíti lidech. Čas na zisk alespoń jednoho bodu se jim krátil, přesto se čtyři minuty před koncem mohli tohoto přání dočkat, ale jejich střelecký pokus skončil nad Ležákovou bránou. Poté už mohli domácí slavit důležité vítězství, kterým sesadili vedoucí Valeč, až na třetí místo tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Mohelno
Hort Karel , vedoucí Mohelna: Vzhledem k minulé prohře v Trnavě, jsme potřebovali zabodovat. Díky kolektivní hře jsme utkání zvládli. Všichni hráči k utkání nastoupili zodpovědně a jejich výkon byl disciplinovaný.

SK Valeč
Macek Pavel, trenér Valeče: V první půli jakoby jsme čekali, že se soupeř porazí sám, nefungovalo nám vůbec nic. Po změně stran jsme se zlepšili ve všech směrech, nezastavilo nás ani přísné vyloučení ovšem šance jsme nevyužili. Každopádně musíme se zamyslet proč již po několikáté odehrajeme první půli takto tragicky a dnes nás to stálo i bodový zisk.



Sestavy


TJ Mohelno
M. Ležák [-] - P. Šanda [-] , M. Kerndl [-] (67. Z. Hrubeš [-] ) , F. Žák [-] , V. Ležák [-] - F. Staněk [-] , J. Sladký [-] (46. P. Horký [-] ) , P. Štěpán [-] , M. Foretník [-] - T. Jeřábek [-] , T. Vostal [-] (86. T. Vostal [-] )

SK Valeč
Z. Macek [-] - J. Ludvík [-] (61. J. Žalkovič [-] ) , M. Chytka [-] , J. Pokorný [-] , P. Chládek [-] - D. Cabejšek [-] , M. Kárník [-] , J. Sirota [-] , D. Procházka [-] (60. M. Kopuletý [-] ) - M. Veselý [-] (75. P. Zikán [-] ) , M. Ludvík [-]

ŽK: 85. F. Staněk , 88. M. Foretník - 12. J. Ludvík , 21. M. Kárník , 59. D. Cabejšek . ČK: 59. M. Kárník .
Hráči zápasu: F. Staněk .
Místo: Mohelno. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.