4:2
(1:1)
29. V. Koukal
50. Z. Novotný (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 15:00

15.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov udolal Bohdalov


Branky


27. P. Malec , 60. M. Skryja , 79. M. Skryja , 90. P. Malec - 29. V. Koukal , 50. Z. Novotný (p.)
16

Hosté vedli, ale Rudíkov nakonec utkání otočil ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Domácí začali zápas tragicky, hned při prvním zakládání útoku přišli o míč a byla z toho šance pro hosty, konkrétně to byl kapitán Koukal, který trefil pouze bránícího Štolpu, akce hostů pokračovala do doby, než se ozvala píšťalka hlavního rozhodčího a ten ukázal na značku pokutového kopu. Míč si postavil kapitán Koukal, domácí brankář Doležal ránu z pokutové kopu chytil. V 5. minutě to byl další kolaps domácí obrany a na hranici malého vápna byl osamocený Fabík, jeho střela šla mimo bránu. V 7. minutě konečně zahrozili domácí, po pravé straně utekl Skryja, přihrál Outulnému a ten posunul Pažourkovi, který ve vyložené šanci netrefil branku. Ve 22. minutě šli hosté dva na jednoho, ale nepřesnou přihrávkou se připravili o zakončení. Ve 27. minutě byl u zrodu první gólové šance domácí Skryja, zatáhl míč po pravé straně, přihrál Outulnému a ten centroval před bránu, první centr mu bránící hráč zblokoval, míč měl opět Outulný a opakovaným centrem našel Malce, který nádhernou střelou levou nohou vymetl pavučinu v pravém rohu branky Pokorného - 1:0. Domácí se však z branky neradovali dlouho, přišla 29. minuta a domácí brankář si měnil rukavice, hlavní rozhodčí přesto nechal hosty rozehrát a ti vyzkoušeli střelu na prázdnou bránu, míč šel však zcela mimo. Ozvala se však píšťalka hlavního rozhodčího a byl nařízený trestný kop proti domácímu celku. Trestný kop hostující hráč poslal za obranu domácího týmu, tam byli dva hráči hostů a nejvýše vyskočil Koukal a hlavičkou poslal míč do sítě - 1:1. Do konce prvního poločasu se hrál fotbal bez výrazných šancí a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Domácí po přestávce rozhodli

Krátce po začátku druhého poločasu chybovali domácí ve vlastním velkém vápně a vše vyřešil Dobrovolný nedovoleným zákrokem, následoval druhý pokutový kop pro hostující tým. Tentokrát si míč na značku pokutového kopu postavil Novotný a nedal domácímu brankáři Doležalovi šanci a hosté od 50. minuty utkání vedli - 1:2. Domácí trenér na vývoj utkání zareagoval, ze hřiště šel Dobrovolný a na hřiště Trnka Jan, za defenzivního hráče šel ofenzivní a na pozici obránce se posunul Jura. Rázem se změnila hra domácího týmu, Trnka začal „provětrávat“ hostující obranu. V 60. minutě to byl právě Trnka, který zaběhl s míčem k brankové čáře a poslal centr ke vzdálenější tyči hostující branky, tam neskutečně vyskočil Skryja a hlavou poslal míč do první tyče, míč pokračoval do druhé tyče a do sítě, rázem bylo srovnáno - 2:2. V 79. minutě přišla nejkrásnější akce zápasu, Lehký vybojoval na vlastní polovině míč, přihrál na levou stranu Skryjovi, ten posunul ještě blíž k autové čáře kapitánovi Nožičkovi, který mu přihrávku vrátil již do vápna a Skryja míč posunul podél brankáře do sítě a domácí podruhé v zápase vedli - 3:2. Hosté to nevzdali a v 83. minutě měli možnost zahrávat trestný kop, míč směřoval před bránu domácího týmu, nejvýše již po několikáté vyskočil hostující kapitán Koukal a před rukami domácího brankáře Doležala hlavičkou poslal míč nad bránu. V 86. minutě ukázal tvrdou střelu domácí Pažourek, zahrával trestný kop a tvrdou střelou poslal míč do tyče, míč se odrazil ke Skryjovi a ten z hranice pokutového kopu odmítl hattrick a míč poslal až za ochrannou síť. V 89. minutě poslal kapitán Nožička míč na rychlonohého Trnku, ten utekl obránci a poslal míč před bránu, kde byl Malec, ale tentokrát zakročil stoper hostů a míč poslal na rohový kop. Domácí se přesto dočkali uklidňující branky, v 90. minutě si Trnka přeběhl z pravé strany na levou, opět se mu hostující obránce díval jen na záda, ve velkém vápně uviděl Malce a přihrál mu míč, ten už pak pohodlně uklidil míč do sítě - 4:2. Domácí nezačali dobře, ale za výkon ve druhé půli si vítězství zasloužili, žolíkem utkání byl Trnka Jan.



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Lukáš Trnka (trenér): Do zápasu jsme vstoupili katastrofálním způsobem, kdy nás neprobudila ani neproměněná penalta hostů. Dál jsme pokračovali v nevýrazném výkonu a soupeř si vytvářel další gólové příležitosti, které naštěstí nevyužil. Když jsme se dostlali po ojedinělé akci do vedení, tak jsme naší nekoncetrovaností umožnili hostům hned vyrovnat. Ve druhé půli se náš výkon zlepšil a i když jsme prohrávali dokázali jsme výsledek otočit a dotáhnout zápas do vítězného konce.

Sokol Bohdalov
Roman Velín (brankář): Do utkání jsme nastoupili bez několika hráčů základní sestavy a s jedním hráčem na střídání. Začali jsme ale dobře, ve dvacáté minutě to mělo být 3:0, škoda neproměněných šancí. Na vedení domácích jsme rychle odpověděli brankou Zdeňka Novotného. Ve druhé půli jsme šli rychle do vedení, ale od 60. minuty už se projevila převaha domácích a i přes bojovný výkon jsme si neodvezli alespoň ani bod. Do dalšího venkovního zápasu musíme věřit v uzdravení dnes chybějících hráčů, aby jsme k utkání odjeli ve větším počtu.



Sestavy


FK Rudíkov
L. Doležal [-] - O. Štolpa [-] , M. Mikyska [-] , J. Dobrovolný [-] (55. J. Trnka [-] ) , D. Lehký [-] - L. Nožička [-] , L. Jura [-] , P. Malec [-] , J. Pažourek [-] - M. Outulný [-] (90. J. Chyba [-] ) , M. Skryja [-]

Sokol Bohdalov
R. Pokorný [-] - O. Chalupa [-] , Z. Novotný [-] , J. Večeřa [-] , P. Fabík [-] - D. Skála [-] , M. Švoma [-] , L. Krčál [-] , A. Neuman [-] - V. Koukal [-] , P. Fabík [-] (81. T. Zadražil [-] ) -

Hráči zápasu: M. Skryja , J. Trnka .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: ZADINA Petr - KOLAŘÍK Aleš, CHYTKA Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Lukáš Drapák
Tip experta: remíza

Utkání mezi sousedy v tabulce skončí dělbou bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích