Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 15:00

15.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bíteš otočila zápas ve Starči


Branky


16

Pět branek po přestávce. Nakonec byli šťastnější hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

V prvním poločase míč více drželi hosté, ale domácí tým velice dobře bránil, a tak bylo šancí pomálu. Když už se hosté dostali ke střele, tak byl pozorný domácí gólman Ujčík.

Hosté po přestávce rozhodli

Po pauze se otevřela střelnice. Ve 49. minutě se po dlouhém autu nejlépe zorientoval Strouha a domácí vedli - 1:0. Po hodině hry se aktivní hosté dočkali srovnání po střele Novotného - 1:1. Za dalších šest minut už zase domácí vedli, když míč za Klímu dostal Dvořák - 2:1. Hosté se však nevzdali a za svoji aktivitu byli odměněni. V 70. minutě se podruhé v zápase trefil Richard Novotný - 2:2. Konečnou podobu výsledku dal Šperka, který v 76. minutě překlonil misku vah na stranu béčka Velké Bíteše - 2:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): První poločas měli hosté více míč na svých kopačkách a byly nebezpečnější. My jsme měli velké problémy se sestavou, chyběla řada našich klíčových hráčů a museli jsme kádr doplnit i o tři dorostence. A tak první poločas nás zdobila především velká bojovnost a dobrá defenzíva. Výsledkem byl bezbrankový poločas. Druhý poločas už byl vyrovnaný, k bojovnosti jsme přidali i více fotbalovosti. Výsledkem bylo dvakrát vedení, které jsme ale bohužel nedokázali udržet a naopak hosté zápas otočili. Jinak celý zápas se hrál v tempu a vysokém nasazení. Velmi dobří hosté si tři body asi zasloužili. U nás musím pochválit celý tým za statečný výkon a obětavost. Za zmínku stojí výkon kapitána Kaňky, který vyhrával většinu vzdušných soubojů, ale na jeho sklepávané míče nám chyběli naší nejlepší střelci Bříza se Zejdou, kteří by pravděpodobně uměli s nimi hodně dobře naložit. Také výkon Ondry Dvořáka, který se na post obránce vrátil po několika letech kdy už téměř končil kariéru, byl velmi dobrý.

FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek (trenér): Soupeř na nás vyrukoval s defenzivní taktikou a jednoduchým fotbalem. Zejména v prvním poločase dobře zkracoval hřiště a na menším hřišti nám dal minimum prostoru, přesto jsme si vypracovali dvě, tři dobré možnosti ke skórování, ale branku jsme nevstřelili. To se povedlo po obrátce až soupeři z dlouhého autu, kterými nás zlobil prakticky celý zápas. Kluci to, ale nezabalili a šli za otočením nepříznivého stavu a byly podle mého názoru zaslouženě odměněni. Klukům chci za srdnatý výkon pochválit a zároveň jim poděkovat!



Sestavy


TJ Sokol Stařeč
T. Ujčík [-] - M. Kaňka [-] , . Havlíček [-] , K. Janík [-] (63. R. Ježek [-] ) , F. Strouha [-] , D. Lorenc [-] , M. Linhart [-] , V. Smejkal [-] , J. Müller [-] , L. Lauš [-] , O. Dvořák [-] (83. J. Chudoba [-] )

FC PBS Velká Bíteš B
F. Klíma [-] - M. Švanda [-] , L. Pelikán [-] , T. Šperka [-] , P. Kaštan [-] - P. Loup [-] (90. J. Hvězda [-] ) , J. Jakeš [-] , J. Ondrák [-] (79. J. Mejzlík [-] ) , F. Svoboda [-] - J. Pokorný [-] , R. Novotný [-] -

ŽK: 60. V. Smejkal , 80. M. Kaňka .
Hráči zápasu: O. Dvořák , M. Kaňka - R. Novotný .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: LIŠKA Zbyněk - HANZL Daniel, KADLEC Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Lukáš Drapák
Tip experta: výhra hostů

Hosté mají kvalitnější tým a vyhrají o dvě a více branek.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů