1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rouchovany doma pouze remizovaly s Trnavou B


Branky


0

Fotbalisté Trnavy B dokázali bodovat ve třetím zápase posobě a přenechali černého Petra Rapoticím B

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vyhráli první poločas

Podzim nám ukázal, jak budou vypadat zbylé zápasy letošního ročníku. Zima ještě nebyla tak strašná, ale cítit už byla. Slunko sice svítilo, teplota okolo 7°celsia už je nic moc. Do zápasu nevstoupila Trnava moc šťastně. Pavel Janeček střídavě sliboval přijet a nakonec jel na zápas do Trnavy, tedy na zápas co bude příští rok v létě. Do branky musel Robert Savara. I to byl možná důvod první branky v hostující síti. V 11. minutě zdánlivě lehká střela Robina Havelky doprostřed brány proletěla nad Robertem Savarou až do sítě. 1:0 v jedenácté minutě… Velmi pro hosty nepříjemné. Měli problémy na krajích obrany. K tomu po celý zápas odevzdával míče Pavel Malec přímo rouchovanským záložníkům. Opět hosté  zavazeli spíše sami sobě. Nedalo se dělat nic jiného, než aby bojovali. Domácí hráče  zdánlivě přehrávali. Neměli však bohužel zakončení. Jejich poločasovým maximem byla nastřelená tyčka Dominikem Jaškem a to bylo vše. Celý první poločas byl oboustranně nemastný, neslaný. V nepřesnostech se předháněla obě mužstva. Brankáři tak byli v podstatě bez práce. Zmrzlí diváci na největší tribuně v okrese tak moc zajímavých akcí neviděli a jeden náhodný gól to v podstatě potvrzoval.

Hosté dokázali vyrovnat a opustili poslední příčku

Do druhého poločasu na trnavské straně nastoupil Martin Skryja, který měl zájem si  zahrát a navíc ukázal, co umí, v sobotu třemi góly v zápase áčka. Trnava začala více tlačit. Stále však neměla zakončení a tak Martin Skryja ukázal v 56. minutě, jak se to dělá. Jeho první střela skončila hned v síti domácích. 1:1. Zápas hodně podobný minulému zápasu v Hrotovicích. Hodně špatná hra obou mužstev. Na straně Trnavy byla větší aktivita. Domácí hrozili hlavně poté, co  jim trnavští sami míč hloupě odevzdali. Přišel čas na další změnu. Tomáše Malého v dresu Trnavy vystřídal na pravé obraně Luděk Ondračka a tady někde se zápas zlomil. Jednak hosté vyrovnali, a také  začali více využívat plochu hřiště. Na pravé straně naprosto nevyužitý Pitor konečně dostal několikrát míč. Mirek Pitor si na pravé straně zálohy věděl rady a do šestnáctky domácích začali létat centry. Rouchovany se dostali do defenzivy a k trnavské šestnáctce se dostali jen minimálně. Hostům se podařilo zpřesnit hru. Obrana přestala až na jednu akci chybovat ( Tomáš Doležal utekl ze svého místa a úplně uvolnil pravou část trnavské šestnáctky útočníkovy Rouchovan) a podpora do útoku byla vidět. Zápas tak skončil remízou.



Ohlasy k zápasu


1.SK Rouchovany
Maša Jiří, hráč Rouchovan: Před zápasem jsme se sešli pouze v desíti lidech a to trvalo až do půl třetí. Pak nás naštěstí zachránil Kocmánek a mohli jsme vyrukovat na hřiště v plném počtu. Na to v jaké sestavě jsme nastoupili je remíza pro nás uspokojující.

FK Rudíkov B
Ondračka Luděk, trenér FK Rudíkov-Trnava B: Bohužel, zápas dospěl do remízy jako minule. Škoda. Stále nám chybí přesnost (Klíma, Malec, Eliáš) důraz (Jašek, Hlůšek). To je příliš mnoho nedostatků na jedno mužstvo. Na tom musíme pracovat. Pak nám v takovýchto zápasech nebudou body utíkat.



Sestavy


1.SK Rouchovany
L. Škarabela [-] - P. Jelínek [-] , R. Škarabela [-] , L. Ludvík [-] , J. Maša [-] - P. Vala [-] , P. Pachr [-] , R. Havelka [-] , M. Fiala [-] - D. Fiala [-] , M. Kocmánek [-]

FK Rudíkov B
R. Savara [-] - T. Klíma [-] , T. Malý [-] (59. L. Ondračka [-] ) , J. Zahradník [-] , J. Hlůšek [-] (46. M. Skryja [-] ) - P. Malec [-] , T. Doležal [-] , D. Jašek [-] (86. M. Mezlík [-] ) , M. Pitor [-] - V. Buďa [-] , J. Eliáš [-]

ŽK: 75. P. Malec .
Hráči zápasu: R. Havelka .
Místo: Rouchovany. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.