7:0
(5:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valeč doma bez problémů zvítězila


Branky


6. M. Veselý , 20. M. Veselý , 24. M. Ludvík , 30. M. Veselý , 42. M. Chytka , 53. M. Ludvík , 89. Z. Macek (p.)
0

Fotbalisté Valeče se lehce oklepali z minulé porážky v Mohelnu, a s chutí si zastříleli proti hrotovické rezervě, přesto jim patří stále třetí příčka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Valeč dala díky hattricku Milana Veselého Hrotovicím bůra

Valeč přišla v minulém kole prohrou v Mohelnu o první příčku tabulky a spadla až na místo třetí. K získání nové sebedůvěry jim byl protivník ideální. Hrotovické béčko totiž již pět kol nevyhrálo a začíná se nebezpečně propadat do spodních pater tabulky. Do utkání šli domácí s cílem zlomit prokletí neoblíbeného soupeře,na kterého se jim nedaří a již dlouho marné vyhlíží bodový zisk. Obě mužstva nastoupila nekompletní, hlavně u domácích se čekalo  jak se mladé pušky vypořádají s absencí dvou klíčových hráčů. Domácí utkání zvládli od začátku nastoupili koncentrovaně a diktovali průběh utkání a po dvou trefách Milana Veselého a jedné Martina Ludvíka rychle vedli 3:0, a když ve 31.minutě Milan Veselý zkompletoval hattrick bylo o osudu utkání prakticky rozhodnuto.Chvíli před poločasem zvýšil na 5:0 Michal Chytka a do kabin šli domácí spokojeni jak s předvedenou hrou tak i s výsledkem.

Výhru domácích pečetil brankář Zdeněk Macek

 Ve druhé půli domácí pokračovali v koncentrovaném výkonu i směrem dozadu, vypracovávali si další šance, ale branku vstřelil již jen v 53. minutě kanonýr Martin Ludvík 6:0 a  v samotném závěru po faulu na něj si míč na penaltu postavil brankář Zdeněk Macek a zkušeně proměnil na 7:0 , čímž udělal tečku za povedeným  výkonem a i díky celému mužstvu si připsal další nulu na svoje konto.


Ohlasy k zápasu


SK Valeč
Macek Pavel, trenér Valeče: Dnes jasné vítězství po dobrém výkonu,mladí kluci dokázali nahradit zkušené zraněné hráče,takže poděkování celému mužstvu,ale hosté nám to dnes svým výkonem dost usnadnili.

Sokol Hrotovice B
Svoboda Milan, vedoucí Hrotovic B: Přijeli jsme do Valeče ve velmi oslabené sestavě. dva naši hráči museli nastoupit za A tým, věděli jsme před zápasem, že to tady nebude jednoduché.



Sestavy


SK Valeč
Z. Macek [-] - J. Ludvík [-] , M. Chytka [-] , J. Pokorný [-] , P. Chládek [-] - J. Sirota [-] (46. J. Žalkovič [-] ) , D. Procházka [-] , M. Kopuletý [-] (56. V. Chládek [-] ) , D. Cabejšek [-] - M. Veselý [-] (68. P. Zikán [-] ) , M. Ludvík [-]

Sokol Hrotovice B
M. Virgl [-] - T. Novotný [-] , M. Horák [-] , M. Škoda [-] , J. Kučera [-] - V. Škoda [-] , D. Denemarek [-] , P. Růžička [-] , A. Kovář [-] - J. Virgl [-] (46. M. Svoboda [-] ) , M. Salák [-]

ŽK: 8. M. Horák .
Hráči zápasu: M. Veselý - M. Virgl .
Místo: Valeč. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.