M. Kopeček 51. (vl.)
P. Malý 78. (p.)
2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pavel Malý rozhodl o výhře Koněšína


Branky


51. M. Kopeček (vl.) , 78. P. Malý (p.) - 46. T. Vostal
0

Fotbalisté Koněšína si výhrou nad Mohelnem upevnili druhou příčku tabulky. Rozhodující trefu dal nejlepší střelec soutěže Pavel Malý, pro něhož to byla již patnáctá trefa v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

  Dosavadní dva zápasy Koněšína proti Mohelnu nikdy nedohrál stejný počet hráčů jako při úvodním výkopu. Na jaře se červenalo hned třikrát a i tentokrát to byl takový malý karetní mariáš. Před zápasem patřilo Koněšínu průběžné druhé místo v tabulce, ale domácí se proti o tři body chudším hostům z Mohelna jako favorité necítili. Dosud se mu je totiž nepodařilo v oněch dvou předchozích zápasech porazit. První poločas příliš brankových příležitostí nenabídl a v chladném podzimním počasí moc fotbalově nezahřál. Opticky vypadala hra poměrně vyrovnaně. Po čtvrt hodince hry se před brankou domácích objevil kapitán hostů Štěpán, ale z malého vápna hlavičkoval nad. Do zakončení se ale častěji dostávali hosté, často jim i příležitosti nabízeli sami domácí nedůslednými a nepovedenými odkopy do středu hřiště kousek za vápno. Jenže sympaticky hrající hosté nedokázali z těch tří čtyř situací, které se už dají klasifikovat jako šance, vytěžit kýženou vedoucí branku. To domácím se podařilo jenom jednou olíznout břevno Ležákovy branky, nebo pokusy končily v jeho rukou (nikoliv v rukavicích – je to jeden z mála gólmanů chytajících bez nich).

 

Druhý poločas přinesl penaltu, vlastní gól i červenou kartu

   To, co se nepodařilo hostům za celý první poločas, podařilo se prakticky ihned po zahájení dějství druhého. To Štěpán zatáhl od půlky po levé straně míč až před branku, kde nahrál zpětnou přihrávkou na první pohled nikomu ze svých spoluhráčů. Mezi domácími obránci se zčistajasna zjevil hbitý Vostal a na dlouhou nohu poslal hosty do vedení – 0:1. Náskok jim ale nevydržel dlouho. Za nějakých pět minut nato zahrával domácí Karásek trestný kop. Ostrý centrovaný míč našel „jenom“ hlavu hostujícího Kopečka (ještě před rokem hostujícího z Mohelna právě v Koněšíně), který usměrnil míč sice nechtěně, ale zato nechytatelně do šibenice vlastní brány – 1:1. Teprve až po darované vyrovnávací brance domácí ožili a začali častěji zaměstnávat obranu hostů. Při jednom z průniků hostující obranou byl koněšínský Malý zkosen stoperem Žákem a ten se musel poroučet předčasně do sprch. Tento moment asi ovlivnil zápas. Hosté logicky obětovali ofenzivu a nelogicky začali komentovat každý další výrok hlavního sudího. Jejich dosud slušný výkon tak byl zbytečně degradován. I v deseti by bývali mohli klidně pomýšlet na úspěch, jenže se až příliš soustředili na jinou činnost hodnou pouze Míry Bosáka. A tak zákonitě přišel trest v podobě pokutového kopu, který bezpečně proměnil kanonýr Malý – 2:1. Zbylých dvanáct minut se už domácímu Koněšínu podařilo ustát bez újmy a na konci se pak radovat z těsného vítězství. 



Ohlasy k zápasu


TJ Koněšín
Špaček Lukáš, trenér Koněšína: První půle byla dle mého herně vyrovnaná, ale hosté byli ve vápně nebezpečnější a dostali se víckrát do zakončení. Díkybohu jsme ale první poločas proti větru udrželi a ve druhém už po větru se nám podařilo dát o jeden gól víc než hostům.

TJ Mohelno
Hort Karel , vedoucí Mohelna: První poločas jsme neodehráli vůbec špatně. V tom druhém – mám-li být kulantní – nám nebylo souzeno. K výkonu rozhodčího se dál nebudu vyjadřovat.



Sestavy


TJ Koněšín
M. Hůlka [-] - J. Pospíšil [-] , L. Karásek [-] , P. Zahradníček [-] , M. Pokorný [-] - T. Sýkora [-] (72. L. Konečný [-] ) , M. Svoboda [-] , T. Konečný [-] , M. Loukota [-] (46. P. Vlk [-] ) - P. Malý [-] , Š. Dvořák [-] (65. M. Ševčík [-] )

TJ Mohelno
M. Ležák [-] - P. Horký [-] , M. Kopeček [-] , P. Šanda [-] (61. L. Jeřábek [-] ) , F. Žák [-] - F. Staněk [-] , Z. Hrubeš [-] (69. A. Mohelský [-] ) , M. Foretník [-] , D. Horký [-] - P. Štěpán [-] , T. Vostal [-] (55. T. Jeřábek [-] )

ŽK: 63. M. Pokorný , 86. P. Malý - 52. M. Foretník , 59. P. Šanda , 75. P. Štěpán . ČK: 56. F. Žák .
Hráči zápasu: M. Svoboda - P. Štěpán .
Místo: Koněšín. Počet diváků: 65.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.