4:2
(3:0)
66. J. Nestr
90. O. Tůma (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov B doma konečně zabral


Branky


7. M. Sedláček , 19. J. Sedláček , 43. T. Obůrka , 78. L. Jura - 66. J. Nestr , 90. O. Tůma (p.)
0

Budišov B v důležitém zápase přivítal na svém hřišti stejně ohrožený tým z Pyšel. Po třech prohraných duelech však domácí opět naplno zabodovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišovu B se podařil první poločas

Oběma týmům se v poslední době vůbec nedaří. V posledních třech zápasech získali pouze hosté jenom jeden bod. Budišov dokonce přijel na minulý zápas do Myslibořic jen v devíti lidech. Prestižní místní derby se začalo vyrovnanou hrou. Postupně  se začala projevovat kvalita domácích a začali soupeře přehrávat. Jejich převahu korunovala v 7. minutě chytrá střela Matěje Sedláčka, který z úrovně velkého vápna překonal hostujícího gólmana 1:0. Převaha Budišova dále pokračovala a v 19. minutě Jan Sedláček přidal druhou branku utkání 2:0. Při dvoubrankovém vedení se domácí trochu zatáhli a polevili v nátlakové hře. Ke konci první půle přidal další gól po výborné individuální akci záložník Tomáš Obůrka 3:0. Do kabin se o poločasové přestávce odcházelo s rozdílem tří gólů.

Domácí si vítězství pohlídali

 V úvodu druhé půle domácí navázali na první poločas a soupeře nadále přehrávali. Vytvořili si několik gólových příležitostí, ale nepodařilo se jim je proměnit. Soupeř po chybné rozehrávce domácí obrany snížil v 66. minutě Janem Nestrem na 3:1. Na tuto nepříjemnost domácí odpověděli gólem Lubomíra Jury, který po výborném centru Pavlíčka nedal hostujícímu gólmanovi šanci 4:1. Hosté se ke konci utkání vrhli do ofenzívy, ale obrana si společně s brankářem Davidem Kosteleckým poradili s několika šancemi. V poslední minutě zápasu byla odpískána velmi přísná penalta, kterou s přehledem proměnil Ondřej Tůma a stanovil tak konečný stav zápasu na 4:2.



Ohlasy k zápasu


FC Budišov - Nárameč B
Piňos Petr, trenér Budišov-Nárameč B: V derby jsme předvedli úplně jiný fotbal než v předchozích zápasech. Jasně jsme dominovali, soupeře přehráli a zaslouženě získali důležité tři body. Soupeři patří obdiv za bojovnost a nasazení.

TJ Sokol Pyšel
Šubert Martin, trenér Pyšel: Naše mizérie pokračuje dál. Domácí byli na nás dobře připraveni.



Sestavy


FC Budišov - Nárameč B
D. Kostelecký [-] - L. Jura [-] , Z. Carda [-] , V. Beránek [-] , D. Pavlíček [-] - K. Průša [-] , T. Obůrka [-] (46. P. Suchánek [-] ) , O. Kazda [-] , M. Mezlík [-] - M. Sedláček [-] (80. A. Rybníček [-] ) , J. Sedláček [-] (27. M. Dobrovolný [-] )

TJ Sokol Pyšel
O. Bednář [-] - O. Adam [-] (60. F. Dvořák [-] ) , L. Šoukal [-] , J. Hejátko [-] , R. Šoukal [-] - L. Tůma [-] , I. Nováček [-] , P. Dvořák [-] (53. D. Kudrna [-] ) , D. Šabacký [-] - J. Nestr [-] , O. Tůma [-]

ŽK: 26. J. Sedláček - 47. J. Nestr .
Hráči zápasu: D. Pavlíček - L. Šoukal .
Místo: Nárameč. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.