Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebenice si v Kralicích s chutí zastřílely


Branky


23. K. Řezáč , 31. K. Řezáč , 36. M. Furiš (p.) , 42. P. Smilek , 58. J. Bárta , 63. K. Řezáč , 65. J. Bárta , 81. M. Machát
0

Vedoucí tým tabulky z Třebenic si smlsnul na nováčkovi soutěže a odvezl si osmigólovou sladkou odměnu. Hattrickem se blýskl Kamil Řezáč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kamil Řezáč otevřel dvěma góly střelecké hody

Od sameho začatku utkani určovali hosté tempo hry a domaci se prakticky nedostali na jejich půlku.Domaci drželi bezbrankový stav do 23. minuty kdy Kamil Řezáč vystřelil z dvacetitří metrů prvni branku na 0:1.Hned ve 25. minutě se Smilek uvolnil ve velkém vápně a byl faulován. Byla nařÍzena penalta kterou neproměnil Bárta. Ve 31. minutě se Furiš uvolnil ve velkém vápně, obešel dva obránce, poté přehodil brankáře Zigmunda a domací obránce Chadim  zabránil gólu rukou.Tento obránce byl vyloučen a byla nařízena penalta, kterou proměnil Kamil Řezač na 0:2. Ve 35. minutě po pěkné kombinaci mezi Smílkem a Furišem zakončoval Miroslav Furiš na 0:3. Ke konci prvního poločasu ve 42. minutě Pavel Smílek zvyšoval na 0:4 z malého vápna, kde prostřelil obránce a brankaře. Poločas skončil 0:4.

Hosté navýšili vedení až na osm gólů

Celou druhou půlku  byli hosté kombinačně lepší a vytvařeli  si spoustu golových šancí, které dokázali proměnit v 58. minutě na 0:5 Jiřím Bártou a v 63. minutě na 0:6 Kamilem Řezáčem, který dovršil hattrick. Potom vstřelil gól v 65. minutě na 0:7 Jiří Bárta. Na konečných 0:8 završil vítězství hostů nejlepší hráč na hřišti Miroslav Machát.



Ohlasy k zápasu


FC Kralice n.Oslavou
Tomek Jiří, vedoucí FC Kralice n. O.: Do utkání museli nastoupit hráči, kteří již několik sezon aktivně nehrají a tak jim patří velký dík.

Horácký klub Třebenice
Hrbáček Ladislav, trenér Třebenic: Od samého začátku utkání jsme určovali tempo hry, domácí se prakticky nedostali na naši půlku. Celou druhou půlku jsme byli kombinačně lepší a vytvářeli jsme si spoustu gólových šanci .



Sestavy


FC Kralice n.Oslavou
V. Zigmund [-] - A. Krčál [-] , P. Němec [-] , V. Polák [-] , M. Peťa [-] - E. Dračka [-] , M. Břoušek [-] , J. Chadim [-] , M. Široký [-] - J. Tomek [-] , J. Němec [-]

Horácký klub Třebenice
A. Nykl [-] - J. Jaroš [-] , M. Furiš [-] , M. Ondráček [-] , V. Fiala [-] - M. Machát [-] , J. Bárta [-] , J. Fiala [-] , K. Řezáč [-] (65. R. Kunce [-] ) - P. Vrbka [-] , P. Smilek [-]

ŽK: 19. M. Peťa - 63. M. Furiš . ČK: 30. J. Chadim .
Hráči zápasu: J. Němec - M. Machát .
Místo: Kralice. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.