5:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebenice Rouchovany nešetřily


Branky


0

Spanilá jízda Třebenic pokračovala i v dalším zápase a s chutí si zastřílely proti Rouchovanům. V čele tabulky si vypracovaly alespoň na jeden den pětibodový náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedoucí Třebenice první poločas zvládly

Vedoucí tým tabulky z Třebenic přivítal na svém hřišti Rouchovany, které po dvou nevyhraných zápasech ztratily kontakt s čelem tabulky a na svého hostitele měly již sedmibodovou ztrátu. Zápas začal z obou stran opatrně, kdy v první dvacetiminutovce byly na obou stranách vidět pouze náznakové šance. Ze  strany domácích se jednalo o střely Kamila Řezáče a Tomáše Ondračky ze střední vzdálenosti, které končily vedle a několik centrovaných míčů do vápna soupeře, které byly zakončované také mimo soupeřovu branku. Hosté na tom byli v této části hry úplně stejně. Zvrat zápasu přišel v 18. minutě, kdy po leve straně zatahl mič Vrbka a chytrou přihrávkou mezi obránce poslal Miroslava Furiše do brejku, který zakončil pěknou střelou pod břevno a nedal brankáři žádnou šanci 1:0. O čtrnact minut později Třebenice zahrávaly rohový kop, kdy na nacentrovaný míč si naběhl obránce Jaroslav Fiala, který nikým neatakován jednoduše poslal domácí do dvoubrankového vedení 2:0. Po této brance domácí přidali na obrátkách a soupeře začali přehrávat a nepouštěli je do žadných šancí, tak skončil poločas 2:0.

Třebenice si v pohodě dokráčely pro tři body

Celý druhý poločas domácí přehrávali soupeře a vytvářeli si plno gólových příležitostí, které proměnili až v 70. minutě kdy zahrávali rohový kop, na který si naběhl Jaroslav Jaroš a hlavou zvýšil na 3:0. Hned na to v 72. minutě po pěkné kombinaci mezi Smílkem a Tomášem Ondráčkem, který zakončil průnikem mezi obránci na 4:0.V 73. minutě hostující obrana špatně rozehrála před vlastním velkým vápnem, Miroslav Machát vystihl přihrávku a obešel dva obránce a zvýšil na konečných 5:0. Zbytek utkání se tak mohl odehrávat bez větších nervů.



Ohlasy k zápasu


Horácký klub Třebenice
Hrbáček Ladislav, trenér: Celý zápas jsme byli lepší, hosté mohli odjet s větším gólovým přídělem.




Sestavy


Horácký klub Třebenice
A. Nykl [-] - V. Fiala [-] , J. Fiala [-] , M. Furiš [-] , J. Jaroš [-] - P. Vrbka [-] , M. Ondráček [-] , K. Řezáč [-] , M. Machát [-] - P. Smilek [-] , T. Ondráček [-]

1.SK Rouchovany
L. Škarabela [-] - P. Jelínek [-] , L. Ludvík [-] , J. Maša [-] , R. Havelka [-] - J. Dvořák [-] , D. Fiala [-] , P. Pachr [-] , M. Fiala [-] - S. David [-] , F. Horký [-]

ŽK: 36. J. Fiala , 75. M. Ondráček - 29. S. David .
Hráči zápasu: V. Fiala .
Místo: Třebenice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.