0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2022 16:30

25.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Šebkovicích bez branek


Branky


13

Kostelec veze bod, který může znamenat mnoho.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Nádherné slunné odpoledne přivítalo diváky ke sledování fotbalu na skvělém trávníku, kdy Kostelec přijel překvapit domácí Šebkovice, které byly papírovým favoritem. Ale Kostelec musí bojovat o každý bodík, tak nechtěl dát kůži lacino, a to možná Šebkovické lehce překvapilo. Již ve 3. minutě byl blízko gólu Paul, ale svůj samostatný únik neproměnil, bohužel pro Kostelec to nebylo naposledy. Domácí si připsali první šanci z trestného kopu v 11. minutě, ten ale skončil nad brankou. Další šance na sebe nenechala dlouho čekat, když ve 13. minutě krásně prošel do vápna přes dva obránce, ale velkou šanci mu vychytal Plavec. Dvě další šanci vznikly po Kapustově kolmici na Paula, při první zvládl zakročit domácí Dvořák ještě čistě a zachránil domácí. Při druhé situaci o dvě minutky později již za faul na Paula dostal žlutou kartu, ale z dobré standardky Doležal zakončil pouze doprostřed. Podobná situace se stala i na druhé straně, kdy žlutou dostal Hrubeš a z trestného kopu nic nevytěžil domácí Kotačka. Velmi zajímavá první půle tak skončila bezgólovou remízou. Ve druhé půli již tolik šancí k vidění nebylo, i tak se ale diváci nenudili a velmi emotivně komentovali každý kontakt, faul i nejasnou situaci.

Ani po přestávce branka nepadla

V 50. minutě rohový kop na zadní tyči vracel Hájek na Pirožka, ten překonal Klubala, ale z brankové čáry domácí dokázali míč odkopnou. Největší šanci domácích měl Kotačka, který ale z penaltoveho puntíku po faulu ve vápně napálil pouze břevno a odražený míč Kostelec odvrátil do bezpečí. Další souboj Paula s Klubalem po samostatném úniku vyzněl opět pro domácího brankáře. Poslední půlhodinu na hřišti moc fotbalové krásy k vidění nebylo, spíše spousta faulů a emocí. Poslední dva závary a šance měli domácí, kdy hlavičku padající do brány vytáhl Plavec a v 87. minutě Pánek z trestného kopu trefil pouze tyč. Stejně jako na podzim souboj těchto týmů přinesl pouze dělbu bodů.



Sestavy


TJ Sokol Šebkovice, z.s.
K. Klubal [-] - Š. Dvořák [-] , L. Venhoda [-] , S. Zikmund [-] (78. A. Kotačka [-] ) , M. Pánek [-] , T. Kotačka [-] , P. Kotačka [-] , V. Němec [-] , V. Říha [-] , K. Busta [-] , J. Holčapek [-]

SK Kostelec
R. Plavec [-] - M. Votava [-] , J. Hájek [-] (65. M. Smejkal [-] ) , V. Paul [-] , L. Pirožek [-] , P. Tomášek [-] (73. M. Sova [-] ) , D. Doležal [-] , V. Lukšů [-] (85. N. Semykras [-] ) , D. Hrubeš [-] , J. Šmahel [-] , O. Kapusta [-]

ŽK: 25. Š. Dvořák - 41. D. Hrubeš , 83. J. Šmahel , 93. M. Sova .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: BENEŠ Tomáš - BURIAN Vít, SEDLÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Tomáš Laš
Tip experta: výhra domácích

Pokud domácí podají výkon jako u nás, nebude o vítězství domácích pochyb.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích