0:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2022 16:30

25.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty uzmuly tři body


Branky


48. F. Coufal , 56. M. Parma , 73. J. Havelka
13

Kouty po přestávce zúročily své zkušenosti a mají důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

V 5. minutě posunbul míč Lhotákovi do sóla Liška, ale prvně jmenovaný mířil jen do gólmana Dohnala. V 18. minutě si centr z pravé strany našel Coufal, ale jeho ránu z voleje Chrást vyrazil. Coufal zahrozil dvakrát v krátkém sledu i po půl hodině hry. Nejprve pálil z brejku vedle tyče a poté mířil z velkého vápna nad bránu. Ve 36. minutě postupoval zprava na brankáře Liška, ale míč do sítě nedostal. Chvíli na to byl Liška v brejku s Lhotákem, ale ani jeden z nich míč do sítě nedotlačil.

Hosté po přestávce rozhodli

Rozhodnutí přinesla 48. minuta. Domácí lehkovážně ztratili míč, který propadl středem hřiště až k Coufalovi, který obešel Chrásta a do prázdné brány otevřel skóre - 0:1. Srovnat mohl po přiťuknutí Skryji Peňáz, ale mířil nad bránu. To byla jediná šance domácích ve druhém poločase. Vzápětí totiž propadl za domácí obranu další míč a Parma jako přes kopírák uklidnil hosty - 0:2. Domácí hráli v křeči. Kouty svoji výhru ztvrdili v 73. minutě, kdy míč po centru doklepl do brány Havelka - 0:3. Domácí se na odpověď nezmohli.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Martin Mužátko (trenér): Bylo to o první brance. Oba týmy v první půli zahodili po třech tutovkách. Po pauze jsme dostali gól a jednoduše jsme se z toho podělali. Soupeře jsme vůbec nedokázali dostat pod tlak a během druhého poločasu jsme zahodili to, co jsme v posledních kolech těžce vydřeli.




Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
P. Chrást [-] - D. Novotný [-] (57. V. Hudák [-] ) , M. Pulkrábek [-] , J. Liška [-] , Š. Peňáz [-] (57. J. Máček [-] ) , M. Drdla [-] , Z. Starý [-] , P. Lhoták [-] , V. Skryja [-] (71. M. Blaha [-] ) , J. Janů [-] , L. Dvořák [-]

TJ Sokol Kouty
V. Dohnal [-] - M. Semrád [-] , M. Dočekal [-] , M. Nestrojil [-] , F. Coufal [-] (59. D. Stejskal [-] ) , D. Všohájek [-] , J. Roušar [-] , M. Parma [-] , J. Havelka [-] (80. M. Mašek [-] ) , J. Hrůza [-] , M. Vrzal [-] (83. J. Nováček [-] )

ŽK: 88. J. Máček - 86. M. Nestrojil .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: HANZL Daniel - RYŠÁNEK Zbyšek, PODOBA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Tomáš Laš
Tip experta: výhra domácích

Moc těžké utkání. Závěr jara však Svratku zachytil ve výborné formě a Kouty porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích