V. Frieb 49.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2022 16:30

25.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár udolal Jiskru


Branky


49. V. Frieb
13

Zápas okořeněný dvěma červenými kartami vyzněl pro domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Tempo utkání už od začátku nebylo velké, rozhodčí často zbytečně kouskoval hru a ani hosté s rozehrou příliš nepospíchali, a tak se prvních 20 minut téměř nehrálo. V občerstvovací pauze za horkého počasí jsme si žďárští řekli, že musí začít napadat vysoko, aby hru trochu rozpohybovali. To se málem ihned vyplatilo, když vysokým presem překvapili hosty v rozehrávce s brankářem, kterému Viliš vypíchl míč, Hladík však stačil zareagovat a skokem pod nohy si míč sebral zpátky do rukou. Kromě menších náznaků první půle moc dalších šancí nenabídla a do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

Domácí po přestávce rozhodli

Ve 49. minutě se Štursa důrazně probojoval až před šestnáctku a vybídl přihrávkou Frieba do průniku, ten si balón šikovně navedl po pravé straně kolem brankáře a poslal ho do brány – 1:0. Gól domácí nakopnul. Aktivní Štursa prošel s míčem kolem vápna až na protější levou stranou a na malém vápně našel osamoceného Viliše, před kterým byla otevřena prázdná brána, bohužel mu selhala mířidla a balón poslal nad bránu. Hosté nebyli příliš aktivní ani po obdržené brance a spíše vyčkávali. Do jejich největší šance je domácí vybídli sami, když poslední Pelikán chtěl přihrát malou domů na Hajného, ale míč se mu na suché trávě zadrhnul pod nohama a umožnil hostujícímu útočníkovi postupovat na bránu, naštěstí pro domácí se rychle stačil vrátit Štursa a střelu zablokoval. V závěru si během 3 minut nechal dát Sláma dvě žluté karty a zápas tak domácí dohrávali v deseti. I tak ale hosty nepustili do šance, která by ohrozila Hajného bránu. V 89. minutě se navíc počty na hřišti vyrovnali, když za slovní potyčku s rozhodčím zamířil pod sprchy Netolický.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Zdeněk Peňáz (hráč): Tento zápas asi nebyl příliš pohledný, hra se hodně kouskovala a u hostů to vypadalo, že přijeli zkusit uhrát remízu. Jsem tedy rád, že se nám podařilo dát branku a zápas vyhrát. Také mě těší, že jsme za celé jaro doma neprohráli, což je velký skok oproti podzimu, kdy jsme o většinu bodů přišli právě doma. V tabulce jsme se vyhoupli na třetí příčku, tak doufám, že se nám podaří za týden naposledy uspět a zakončit tak skvěle rozehranou jarní část sezóny.




Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
T. Hajný [-] - M. Pelikán [-] , V. Frieb [-] , D. Kulhánek [-] (90. F. Růžička [-] ) , M. Srnský [-] (64. P. Klouda [-] ) , P. Viliš [-] (76. M. Přibyl [-] ) , R. Štursa [-] , D. Musil [-] , B. Sláma [-] , P. Machatka [-] , Z. Peňáz [-]

TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - V. Procházka [-] (61. L. Pololáník [-] ) , T. Kuřátko [-] , D. Jonáš [-] , M. Kožený [-] (61. J. Benda [-] ) , T. Bublán [-] , V. Beran [-] (73. K. Kružík [-] ) , M. Hladík [-] , J. Netolický [-] , M. Souček [-] , T. Láznička [-]

ŽK: 42. M. Srnský , 81. B. Sláma - 34. D. Jonáš , 83. M. Hladík , 85. T. Láznička . ČK: 84. B. Sláma - 89. J. Netolický .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: NOVÁK Kamil - SURÁN Vlastimil, SOUKUPOVÁ Věra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Tomáš Laš
Tip experta: výhra domácích

Žďárské Béčko má jeden z nejfotbalovějších týmů v soutěži a s Měřínem si poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích