Počítky přestřílely Herálec


Branky


2. F. Toman , 41. M. Zelený , 68. F. Toman (p.) , 82. O. Toman , 90. R. Halámka - 56. M. Kovář , 58. R. Kadlec , 64. M. Zobač
15

Utkání plné zvratů vyšlo lépe domácím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Hned ve 2. minutě Chmelík neuklidil do bezopečí dlouhý nákop domácích a Filippi nachystal jednoduchou pozici pro Františka Tomana - 1:0. Poté hledal Landsman Řeháčka, ale ten hlavičkoval nad bránu. Klidný průběh bez šancí rozčísl svoji ránou Mašek, ale hostující gólman ji vytěsnil mimo bránu. Poté střílel Boháč. Více šancí však měli domácí a Chmelík se zapotil hlavně při hlavičce F. Tomana, která se snášela za jeho záda. Před přestávkou dostal míč od čáry k Zelenému Filippi, ten se nemýlil a domácí vedli o dvě branky - 2:0.

Domácí v závěru rozhodli

V 56. minutě centr Boháče propadl až ke Kovářovi, který dokázal rozvlnit síť za Hořínkem - 2:1. Chvíli na to se po další standardce nejlépe zorientoval Kadlec a bylo vyrovnáno - 2:2. Za dalších šest minut už hosté vedli. Uchytil centr se dostal přes Boháče až k Zobačovi a ten trefil odkrytou bránu - 2:3. V 68. minutě hosté zbytečně chybovali, když ztratili míč a Chmelík ve vápně fauloval Zajíčka. Penaltu proměnil F. Toman - 3:3. Rozhodnutí přinesla 82. minuta, ve které O. Toman zužitkoval rybičkou centr na zadní tyč - 4:3. V závěru se ještě po práci F. Tomana trefil Halamka - 5:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová: Na fotbal se dalo dívat pouze 25 minut ve druhém poločase, jinak to byl zápas o ničem, souboj za soubojem, laciných ztrát balonů nespočet, tempo zápasu žádné. Domácí nás předčili v nasazení a především nedokázali vyrobit tolik zásadních chyb v defenzivě, co my. Náš přístup v první půli vypadal přesně tak, jak jsme nechtěli – nám už o nic nejde, nějak to odehrajeme. Samozřejmě jsme byli limitováni hřištěm, ale v Kostelci se hrálo na podobném a ještě k tomu na sněhu, přesto jsme dokázali vybojovat výhru.



Počet diváků: 250. Rozhodčí: ŠRÁMEK Zdeněk - SÝKORA Tomáš, MACH ING. Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Tomáš Laš
Tip experta: výhra domácích

Zachraňující se Počítky na svém hřišti dokážou být nepříjemní a pokud by tam Herálec prohrál, nebyl by to žádný div.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích