2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2022 16:30

24.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drama v Měříně pro hosty


Branky


15

Zápas plný zvratů nakonec skončil výhrou Raděínky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Hosté šli rychle do vedení. V 5. minutě si našel Pulkrábkův centr Liška a z voleje parádně rozvlnil síť – 0:1. Za pět minut bylo srovnáno, když Souček potrestal Novotného faul z pokutového kopu – 1:1. Ve 21. minutě se z úhlu řítil na Hladíka Lhoták, ale vystřelil jen slabě. Chvíli na to pálil z úhlu Beran, jehož střela byla sražena na rohový kop. V závěru se dostal do šance Kejval, ale Chrást byl na místě.

Hosté v závěru rozhodli

V 56. minutě se dostal do sólového úniku Starý, obešel gólmana, ale bránu netrefil. Hned na to propadl domácí aut až na zadní tyč, kde jej do sítě doklepl Láznička – 2:1. V 66. minutě Drdla překonal Hladíka hlavou po přímém volném kopu Starého – 2:2. V 77. minutě Pulkrábkův tečovaný přímý volný kop padl jen těsně nad břevno a následně jeho rohový kop skončil na břevně. Poté Pulkrábek Hladíka protáhl střelou z velkého vápna a chvíli na to nevyužil srážku domácího beka s gólmanem Liška. V divokém závěru měl šanci Bublán, ale Janů hosty zachránil. V závěru se dostal do brejku Blaha, byl faulován a následný přímý volný kop proměnil ránou k tyči Pulkrábek – 2:3.



Ohlasy k zápasu



FK TJ Radešínská Svratka
Martin Mužátko (trenér): Cenná a zasloužená výhra. Domácí sice drželi míč, ale poměrně dobře jsme bránili. Těší mě, že jsme se nespokojili s bodem a porvali jsme se o tři, které mohou být klíčem k úspěchu. Výborný výkon podpořený třemi brankami.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - M. Souček [-] (60. V. Procházka [-] ) , M. Kožený [-] , T. Bublán [-] , D. Kejval [-] (67. K. Kružík [-] ) , V. Beran [-] , J. Benda [-] (60. L. Doležal [-] ) , M. Hladík [-] , L. Pololáník [-] (67. D. Jonáš [-] ) , J. Netolický [-] , T. Láznička [-] (60. T. Kuřátko [-] )

FK TJ Radešínská Svratka
P. Chrást [-] - D. Novotný [-] , M. Pulkrábek [-] , J. Liška [-] , Š. Peňáz [-] , M. Drdla [-] , Z. Starý [-] , P. Lhoták [-] (65. M. Blaha [-] ) , V. Skryja [-] , J. Janů [-] , L. Dvořák [-]

ŽK: 87. J. Netolický , 87. M. Kožený - 71. J. Janů .
Počet diváků: 74. Rozhodčí: NEBOLA Jaroslav - BENEŠ Jiří, KREJČÍ Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Petr Tesař
Tip experta: výhra domácích

Měřín to doma zvládne.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích