Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2022 16:30

24.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herálec těsně prohrál


Branky


15

Herálec favorita utkání trápil, ale nakonec odešel s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Za deštivého počasí připomínající spíše podzimní zápas domácí měli příležitost ke skórování hned v prvních minutách. Kovář získal na středu balon a se štěstím ho propasíroval za obránce, Hamák táhl akci až do vápna, kde mu však skluzem překazil zakončení Novák. Poté přebrali aktivitu hosté a v 11. minutě šli do vedení. Nákop za obranu mířil na Holoubka, ruce vzhůru vystřelili okamžitě domácím obráncům, kteří se oprávněně hlásili o odmávání ofsajdu, asistent hlavního arbitra nechal pokračovat ve hře a Holoubek po kličce Chmelíkovi uklízel do prázdné branky - 0:1. Ve 21. minutě měl Veselský v tlačenici balon na kopačkách a zvolil nejhorší možné řešení, kličku mu Novák J. přečetl a chytře dloubl mezi rozhozené stopery na Holoubka, který neměl tváří v tvář Chmelíkovi problém ani podruhé - 0:2. Hosté byli všude o krok napřed a ukazovali kvalitu druhého týmu tabulky. Vrátit se do zápasu domácí mohli po parádní střele Boháče, tvrdá rána mířila do horního koutu Křišťálovy branky, ten snížení výborným zákrokem odmítl. Poté se dlouho nic nedělo a hrálo se především uprostřed hřiště, oba týmy složitě hledaly cestu k ohrožení gólmanů. Tu si našel až Čapoun, který se šikovně vyhnul ofsajdovému postavení a u míče byl u autové čáry rychleji než Chmelík, ten mu však skluzem nedovolil přihrát před bránu. Po autovém vhazování dobře zapracoval Veselský a obloučkem do středu hřiště našel Skálu, ten měl dostatek místa vyslat do úniku rozběhnutého Štěrbu, který nic nevymýšlel a z vápna natáhl k nechytatelné bombě pod víko - 1:2. Krajní záložník měl kopačky i ve vyrovnávací brance. Po rychle vhozeném autu si vyměnil balon s Uchytilem, drzým průnikem se pak dostal přes Viklického až do vápna, kde pod sebou viděl Holeše, který uklidil přesnou přihrávku k tyči a ve 44. minutě bylo srovnáno - 2:2. 

Hosté po přestávce rozhodli

Začátek druhé půle byl opatrný, vyčkávání utnula až svižná kombinace uprostřed hřiště, Fojtášek přihrával Holoubkovi, který se dostal do dobré pozice, zakončit ho nenechal Hamák a přihrávku přes celé vápno si připravil ke střele Novák J., branku však minul. Rušno bylo po standardní situaci i na druhé straně, Boháč našel nabíhajícího Skálu, který v letu netrefil balon ideálně a kopalo se pouze od branky. Změnu přinesla až individuální akce Jacka, po autovém vhazování z úhlu prověřil Chmelíka, který byl na zemi včas. Vlnu emocí spustila 74. minuta, rozběhnutého Dúckého stíhal u postranní čáry Kadlec a skluzem mu vypíchl balon, hlavní sudí odpískal přísný faul. Ideálně zakroucený přízemní centr prošel až na zadní tyč, kde Veselský nezachytil náběh Čapouna a hosté si vzali vedení zpět - 2:3. Znovu srovnat krok herálečtí mohli po rohovém kopu Holeše, Skála si našel jeho povedený pas, hlavičku mu jeden z hostujících beků vykopl na brankové čáře. Chmelík se předvedl výborným zákrokem po střele Sobotky a udržel bodové naděje. Ty domácím vzala 84. minuta a znovu velice diskutabilní moment. Za dlouhým míčem spěchal se soupeřem Černý, míč opustil hrací plochu a před píchnutím si do běhu hráče ve žlutém se měl mávat aut, k tomu však nepochopitelně nedošlo a dostal se až do vápna, kde přihrával pod sebe na Dúckého a ten zakončil o tyč za bezmocného Chmelíka - 2:4. Alespoň zkorigovat se domácím podařilo po rohovém kopu v 91. minutě, kdy se nejrychleji zorientoval Černý a prostřelil vše, co mu stálo v cestě- 3:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová: Do 30.minuty jsme to nebyli my, nebyli jsme v zápase, prohrávali osobní souboje, nezískávali odražené balony a mohli jsme být rádi, že soupeř některé akce překombinoval a do zakončení se vůbec nedostal. Poté jsme se ale zvedli a pár minut nám stačilo na srovnání skóre. Ve druhém poločase jsme Dukovany dlouho drželi v bezpečné vzdálenosti, přímák byl odpískaný přísně, ale následnou rozehrávku jsme si měli pohlídat. O čtvrtém gólu se nemá smysl bavit, na tento zápas budeme chtít rychle zapomenout a snad si spravíme chuť v neděli při posledním venkovním utkání na půdě okresního rivala z Počítek.




Sestavy


TJ Sokol Herálec
J. Chmelík [-] - R. Holeš [-] , M. Boháč [-] (87. Z. Zlesák [-] ) , P. Hamák [-] , J. Skála [-] , M. Kovář [-] , J. Štěrba [-] , P. Veselský [-] (77. M. Zobač [-] ) , R. Kadlec [-] , O. Černý [-] , V. Uchytil [-]

SFK Dukovany 2001
M. Křišťál [-] - J. Sobotka [-] , J. Fojtášek [-] , M. Novák [-] (65. M. Fojtášek [-] ) , Z. Holoubek [-] , A. Dúcký [-] (85. M. Holoubek [-] ) , M. Tofl [-] , D. Viklický [-] , O. Jacko [-] , J. Novák [-] , R. Čapoun [-]

ŽK: 87. M. Kovář - 87. M. Tofl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BURIAN Vít - FRYČ Vlastimil, MAAR Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Petr Tesař
Tip experta: výhra domácích

Tady musím fandit doma nepříjemnému Herálci.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích