Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 10:15

11.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březník vyhrál vysoko na půdě Pyšel


Branky


0

Fotbalisté Březníku si vyšlápli na hřišti Pyšel na domácí výběr a jednoznačnou výhrou se posunuli na čtvrtou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali po dvou brankách vedení

Pyšel měl před zápasem nelichotivou bilanci jednoho bodu ze čtyř utkání a pomalu se propadl téměř na samé dno tabulky, pouhý jeden bod před poslední duo TrnavaB-Rapotice B. Začátek utkání ještě nenasvědčoval na nějaký debakl. Šance se střídaly na obou stranách, až se po jednom z rychlích brejků dostal ve 27. minutě Březník do vedení jejich nejlepší střelec Vojtěch Rybníček 0:1. Ve 34. minutě pak z další brejkové akce zvýšil na 0:2 Michal Flesar. Poločasové vedení Březníku ještě nemuselo znamenat pro Pyšel ztracený zápas.

Střelecký koncert Březníku pokračoval i po pauze.

Druhý poločas však začal pro domácí pohromou. V 50. minutě dal již na 0:3 Michal Flesar a v 58. minutě, také svou druhou a celkově dvanáctou trefou sezóny Vojtěch Rybníček 0:4. Domácí pak už vzdali boj o nějaký bodový zisk a tak se Březník mohl bavit fotbalem a začal přidávat další branky. V 62. minutě vstřelil hattrick Michal Flesar 0:5. Ani v závěru utkání Březník svého soupeře nešetřil a zasadil mu další dvě rány. Nejprve se v 84. minutě po dvou minutách pobytu na hřišti prosadil náhradník Březníku Radek Sobotka 0:6 a na konečných 0:7 pečetil výhru hostů v 89. minutě Vít Franěk.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pyšel
Šubrt Daniel , trenér: Naše mizérie nadále pokračuje. Měli jsme sice nějaké šance, ale nedokázali jsme je využít. Hosté své příležitosti dokázali dokonale využít.

TJ Sokol Březník
Babčan Vladimír, trenér: Byla to dnes jednoznačná záležitost. Mohli jsme dát i více branek. Utkání bylo slušně vedené.



Sestavy


TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - L. Tůma [-] , M. Štrosz [-] , L. Šoukal [-] , R. Šoukal [-] - F. Dvořák [-] (38. D. Kudrna [-] ) , O. Tůma [-] , D. Šabacký [-] , I. Nováček [-] - J. Nestr [-] , P. Chadim [-]

TJ Sokol Březník
V. Zedníček [-] - J. Krupička [-] , P. Sobotka [-] , J. Dvořáček [-] , D. Břoušek [-] - M. Stříž [-] , L. Rybníček [-] , J. Musil [-] (67. T. Vyskočil [-] ) , V. Franěk [-] - M. Flesar [-] , V. Rybníček [-] (82. R. Sobotka [-] )

ŽK: 45. L. Tůma , 57. M. Štrosz - 44. P. Sobotka .
Hráči zápasu: L. Šoukal - L. Rybníček .
Místo: Pyšel. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.