2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 16:30

24.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice mají další tři body


Branky


17. M. Sobotka , 26. M. Laš - 50. M. Pánek
14

Rapotice doma udolaly Šebkovice a mají tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

První zahrozili hlavičkou po rohém kopu hosté, naštěstí pro domácí, těsně vedle. Ve 4. minutě se dostal do šance Tesař, ale i on branku minul. Hosté měli čistou gólovou hlavičkou, ale poprvé čaroval domácí gólman Laš. V 17. minutě už ale vyšla kombinace Tesaře a Sobotky, při které domácí snajpr trefil levačkou k bližší tyči. Ve 26. minutě se po rohovém kopu dostal na vápně k míči Laš a nechytatelnou střelou zvýšil na 2:0. Místo toho, aby přišlo uklidnění na domácí kopačky, tak šla hra rapotických od desíti k pěti. Byla kostrbatá, kazily se jednoduché míče, míč buď drhl pod nohou nebo naopak odskakoval. Hosté hráli jednodušší, ale účelný fotbal díky lepšímu a zaujatějšímu pohybu sbírali většinu odražených míčů. Snížení viselo na vlásku, ale šanci, kdy míč propadl na osamoceného útočníka opět vytěsnil Laš a hodně přísnou penaltu poslal střelec jenom do břevna.

Domácí si vedení pohlídali

V 50. minutě snížil pěknou střelou z vápna hostující Pánek. To, že téměř celý poločas budou domácí hájit těsný výsledek asi nikdo nečekal. Vybočila z toho jenom pěkná střela Valsy, kterou bravurním zákrokem zneškodnil golman a dva úniky Sobotky. Při prvním místo kličky jenom nastřelil vyběhnutého brankáře, při druhém prováhal přihrávku před prázdnou branku.



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice
FC Rapotice (web): Dnes s domácími hráli všichni svatí a hlavně výborný brankář Laš, který i nejnebezpečnější šance hostů nacházel ve svých rukavicích.




Sestavy


FC Rapotice
T. Laš [-] - M. Jašek [-] , P. Sobotka [-] , M. Dobeš [-] , M. Laš [-] , P. Tesař [-] (46. J. Tesař [-] ) , V. Adamenko [-] , M. Sobotka [-] , M. Němec [-] (85. A. Chatrný [-] ) , A. Palát [-] (90. M. Adam [-] ) , R. Valsa [-]

TJ Sokol Šebkovice, z.s.
K. Klubal [-] - Š. Dvořák [-] , L. Venhoda [-] , S. Zikmund [-] , M. Pánek [-] , T. Kotačka [-] , P. Kotačka [-] , V. Němec [-] , V. Říha [-] , K. Busta [-] , P. Hrůza [-] (66. T. Bílek [-] )

ŽK: 29. M. Němec , 51. V. Adamenko - 86. Š. Dvořák .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SOUKUPOVÁ Věra - STRAKA Karel, KREJČÍ Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Rapotice vyhraji hrají doma tak jim to půjde skóre 3:1

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Petr Tesař
Tip experta: výhra domácích

Těžké utkání, ale výhra domácích.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích