3:1
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2022 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herálec bere tři body


Branky


13

Domácí lépe zvládli první poločas, a to jim vyneslo tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Hned v úvodu darovali hosté domácím rohový kop, který se vrátil ze zadní tyče zpět před bránu a Kadlec poslal míč nekompromisně do sítě – 1:0. V 5. minutě kopali první rohový kop hosté, ale domácí jej odvrátili tak přesně, že podnikli rychlý brejk, na jehož konci umístil střelu do sítě Uchytil – 2:0. Ve 13. minutě vybídl Boháč ke gólu Hamáka, ten však odkrytou bránu minul. Ve 23. minutě se po rohovém kopu prosadil důrazný Máček a hosté snížili – 2:1. Hned za dvě minuty potrestal z přímého kopu faul na svoji osobu Boháč a domácím vrátil na kopačky klid – 3:1. Ve 33. minutě vyslal Pulkrábek do sóla Lhotáka, ale toho vychytal Žejdlík. Na druhé straně si našel odražený míč Štěrba a napálil jej do břevna.

Domácí si vedení pohlídali

Po pauze se nejprve činil Veselý, který vyrazil pěknou střelu na roh. V 53. minutě Žejdlík parádně reflexivně vykopl Lhotákovu střelu z úhlu. Chvíli na to si na malém vápně našel míč Máček, ale skákavý míč poslal vysoko nad bránu. Po hodině hry byl za řeči vyloučen domácí Boháč a od té chvíle fotbal plakal. Hra se rozkouskovala, prakticky se nehrálo a domácí v poklidu dovedli zápas ke třem bodům.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová: Dali jsme si za úkol vstřelit rychlé dvě branky, což se nám povedlo dříve, než jsme sami čekali. V první půli jsme předvedli kvalitu do ofenzivy, na inkasovanou branku jsme ihned odpověděli a klid na kopačkách přinášel i další šance. Ustáli jsme náznak tlaku začátkem druhého poločasu a znovu přebírali kontrolu nad zápasem, bohužel přišlo vyloučení a bylo po fotbale. Sráží nás disciplína, každý zápas někdo dostane kartu za řeči, nad tím je se třeba zamyslet.

FK TJ Radešínská Svratka
Martin Mužátko (trenér): Pokud předvedeme takový vstup do zápasu a bezkrevný první poločas, tak nemůžeme na body myslet. Na začátku druhé půle jsme si vytvořili tlak, ale míč jsme do sítě nedostali. Po Boháčově vyloučení nás domácí zkušeně ke své bráně vůbec nepustili.



Sestavy


TJ Sokol Herálec
M. Žejdlík [-] - R. Holeš [-] (87. Z. Zlesák [-] ) , M. Boháč [-] , P. Hamák [-] , J. Skála [-] , M. Kovář [-] , J. Štěrba [-] (90. M. Kučera [-] ) , P. Veselský [-] , O. Černý [-] , R. Kadlec [-] , V. Uchytil [-]

FK TJ Radešínská Svratka
P. Veselý [-] - D. Novotný [-] , M. Pulkrábek [-] , J. Liška [-] , M. Drdla [-] , Z. Starý [-] , P. Lhoták [-] (59. M. Blaha [-] ) , V. Skryja [-] , J. Máček [-] (85. M. Skryja [-] ) , V. Hudák [-] , J. Janů [-]

ŽK: 59. M. Boháč , 73. R. Kadlec , 91. M. Kovář - 64. D. Novotný , 72. Z. Starý . ČK: 60. M. Boháč .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: NEBOLA Jaroslav - BENEŠ Tomáš, MACH ING. Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: David Viklický
Tip experta: výhra domácích

1:0 - Herálec soupeře těsně udolá.

Tip: výhra domácích