M. Laš 70. (p.)
R. Valsa 74.
2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2022 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice udolaly Počítky


Branky


70. M. Laš (p.) , 74. R. Valsa - 79. M. Filippi
14

Rozhozené Rapotice jsou rády za tři body. Hosté v závěru zahodili penaltu. Tu neproměnili v nastaveném čase ani domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Že nebude papírově jasný zápas prvního s předposledním pro domácí jednoduchý, ukázala už první minuta, kdy krásná rána zpoza vápna otřásla rapotickou brankou. Hned z protiútoku pronikl obranou hostů Němec a vybídl ke skórování Sobotku, ten ale střelu otřel pouze o břevno. Vzápětí opět hosté, tentokrát těsně minuli branku a ani další šance domácích nebyla gólová. Tak skončila úvodní desetiminutovka a začalo někdy až házenkářské obléhání branky hostí. Na to, aby to vedlo k nějakým příležitostem scházelo víc klidu a kolektivní chuti dát do toho víc nasazení. Profesorský fotbal v chůzi na hosty moc neplatil a ti čekali na svoje šance.

Domácí po přestávce rozhodli

Vysvobození přišlo se  zákrokem na Michala Sobotku v 70. minutě, kdy penaltu bezpečně proměnil Milan Laš - 1:0. V 74. minutě se prosadil střelou z šestnáctky Valsa a zdálo se, že začne očekávaný brankostroj - 2:0. To, že se góly samy nedají a naopak je potřeba zodpovědněji bránit, ukázala velká šance hostů, kterou zlikvidoval Laš. V 79. minutě byl už ale krátký na pěknou střelu - 2:1. Další komplikací pro domácí bylo vyloučení Kučery za oplácení a hosté vycíli šanci. Ta přišla v 85. minutě v podobě pokutového kopu, kdy se Laš snažil zachránit situaci, po nečinnosti rapotické obrany. Naštěstí pro domácí  hosté kopli penaltu Pánubohu do oken. V 90.minutě se protáhl vápnem Petr Tesař a po kličce brankáři byl sražen. Kanonýra Sobotku však hostující brankář vychytal.



Ohlasy k zápasu



SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček (vedoucí): K zápasu jsme přistoupili zodpovědně a poctivě bránili. Dařilo se nám také hrozit z brejkových situací. Domácí ve druhém poločase ukázali sílu na vstřelili dvě branky. Obrovská škoda je neproměněné penalty v 86. minutě. Musím celý tým pochválit.



Sestavy


FC Rapotice
T. Laš [-] - A. Palát [-] , P. Sobotka [-] , M. Jašek [-] , M. Laš [-] , V. Adamenko [-] , M. Sobotka [-] , M. Němec [-] (70. J. Matoušek [-] ) , D. Liusik [-] (63. P. Tesař [-] ) , P. Kučera [-] , R. Valsa [-]

SK Transformátor Počítky
J. Hořínek [-] - O. Toman [-] , M. Řeháček [-] , L. Sláma [-] - M. Filippi [-] , M. Zelený [-] (69. D. Bednář [-] ) , J. Mašek [-] , M. Kotík [-] , P. Hájek [-] (55. D. Bednář [-] ) , F. Toman [-] - O. Zajíček [-]

ŽK: 80. M. Kotík . ČK: 84. P. Kučera .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: FRYČ Vlastimil - RYGL Luboš, MAAR Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: David Viklický
Tip experta: výhra domácích

4:0 - tady není o čem debatovat.

Tip: výhra domácích