0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2022 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dukovany rozhodly po přestávce


Branky


59. A. Dúcký (p.) , 66. Z. Holoubek , 86. M. Novák
14

Favorit zápasu dlouho bojoval s defenzivou domácích, ale po pauze utkání zlomil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Dukovany povzbuzeny vítězstvím s Rapoticemi přijeli na půdu zachraňujícího se Kostelce. Jasný favorit byl ale jistě zaskočen aktivní a zodpovědnou hrou Kostelce. V prvním poločase hosté zkoušeli překonávat domácí kombinační hrou, která se jim nedařila a veškeré pokusy směřující do vápna domácí obrana dokázala odvrátit. Naopak to byli kostelečtí, kteří byli více nebezpečnější, ale nekvalita ve finální fázi jim ze tří velmi dobrých šanci neumožnila skórovat.

Hosté po přestávce rozhodli

Do druhého poločasu vstoupili další velkou šancí domácí, ale Křišťál dal držel čisté konto. Obraz hry se změnil se střídáním Nováka, který rozhýbal útočnou hru Dukovan. Kostelečtí ale sami nabídli chybami zlomení zápasu. Po chybné rozehře na levé straně přišel rychlý protiútok do otevřené obrany zatáhl Fejt za záchranou brzdu a z následné penalty hosty uklidnil Dúcký - 0:1. Další uklidnění přišlo po podobné situaci, tentokrát ale brejk využil z hranice offsidu Holoubek - 0:2. To domácí poslalo do kolen a hosty do pohody. Další domácí snaha k ničemu nevedla, a tak v závěru ještě dodal výsledku finální podobu Novák - 0:3. Sympaticky hrající domácí tak  velkého favorita o body neobrali.



Ohlasy k zápasu


SK Kostelec
Michal Fejt (hráč): Dnes jsme klidně mohli slavit tři body, ale zradilo nás zakončení. Hosté si před naší brankou počínali lépe.




Sestavy


SK Kostelec
M. Vondra [-] - O. Kapusta [-] , J. Hájek [-] (73. V. Lukšů [-] ) , M. Sekan [-] , M. Smejkal [-] (73. M. Sova [-] ) , M. Votava [-] , D. Doležal [-] , J. Šmahel [-] (75. N. Semykras [-] ) , D. Hrubeš [-] (64. L. Pirožek [-] ) , M. Fejt [-] , P. Tomášek [-]

SFK Dukovany 2001
M. Křišťál [-] - J. Sobotka [-] , Z. Holoubek [-] , M. Holoubek [-] (64. O. Jacko [-] ) , A. Dúcký [-] (73. J. Fojtášek [-] ) , M. Tofl [-] , M. Fojtášek [-] , D. Viklický [-] , J. Novák [-] , R. Čapoun [-] (51. M. Novák [-] ) , Š. Pelán [-]

ŽK: 58. M. Fejt - 51. R. Čapoun , 70. A. Dúcký .
Hráči zápasu: A. Dúcký .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: TOMŠŮ Václav - DOSKOČIL Pavel, KŮRKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: David Viklický
Tip experta: výhra hostů

1:4 - pokud budeme hrát jako před týdnem, tak vyhrajeme.

Tip: výhra hostů