3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 16:30

21.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola pro domácí Dukovany


Branky


17. Z. Holoubek , 36. Z. Holoubek , 70. D. Liusik (vl.)
13

V Dukovanech se rozhodlo, že se o první místo bude hrát až do konce sezóny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Utkání jara o postup do přeboru se hrálo před rekordní návštěvou. Důležitost zápasu od počátku víc svazovala nohy hostům a domácí byli v úvodu aktivnější. V 17. minutě se po prostrčení vyhnul Holoubek ofsajdové pasti a procedil míč do sítě - 1:0. Po další zbytečné ztrátě ve středu hřiště a rychlém protiútoku se dostal do vápna Holoubek a znovu mezi nohy brankáře Laše uklidnil definitivně domácí v 36. minutě - 2:0. V prvním poločase působili dukovanští kompaktněji s větší vůlí většiny hráčů vyhrát nejen utkání, ale každý souboj.

Domácí si vedení pohlídali

Snad pod vlivem vedení i střídáním, kdy především hostující Palát přinesl do hry rapotických tolik potřebný klid a přehled na míči, se aktivity chopili hosté. Ale v jediné obrovské příležitosti, v podstatě za celý zápas, přestřelil Tesař hlavou branku po centru Paláta. Hosté si nakonec vstřelili neuvěřitelný vlastní gól - 3:0. V posledních dvaceti minutách se domácí dostali po chybách v obraně do dvou velkých příležitostí, ale díky zásahům Laše nepřidali velmi důležitou čtvrtou branku. 



Sestavy


SFK Dukovany 2001
M. Křišťál [-] - M. Novák [-] , Z. Holoubek [-] , M. Holoubek [-] , A. Dúcký [-] (73. R. Čapoun [-] ) , M. Tofl [-] , M. Fojtášek [-] (89. O. Horák [-] ) , D. Viklický [-] , J. Sobotka [-] (62. J. Fojtášek [-] ) , J. Novák [-] , Š. Pelán [-]

FC Rapotice
T. Laš [-] - P. Sobotka [-] (76. M. Dobeš [-] ) , M. Jašek [-] , M. Laš [-] , V. Adamenko [-] , M. Sobotka [-] , M. Němec [-] (46. P. Tesař [-] ) , D. Liusik [-] , P. Kučera [-] , R. Valsa [-] , J. Matoušek [-] (46. A. Palát [-] )

ŽK: 35. M. Sobotka .
Počet diváků: 450. Rozhodčí: NIEDERLE Zdeněk - ŠETEK Jiří, BESEDA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Dominik Hibš
Tip experta: remíza

Důležitý zapas pro Dukovany, aby se dotáhly na Rapotice, ale myslím, že zápas skončí remízou.

Tip: výhra hostů