1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2022 16:30

21.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty nezvládly zápas s Herálcem


Branky


14

Herálec dokázal vyhrát v Koutech a definitivně se tak dostal do středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Boháč se dokázal uvolnit u pomezní čáry a vyslal na zteč Holeše, tísněn stoperem domácích mířil z boku těsně vedle. Poté Kučera ukázal přínos pro tým, ve vzdušném souboji rozhodil hned dvojici soupeřů a Holeš tak mohl posunout na Skálu, ten ze střední vzdálenosti mířil vedle. Za aktivní nástup do utkání byli hosté odměněni v 16. minutě. Nedorozumění mezi obránci a gólmanem využil Holeš, který měl vydlážděnou cestičku až k Dohnalově bráně a sólový únik mazácky zakončil přesně k tyči - 0:1. Srovnáno mohlo být vzápětí, na těžkém terénu se smekl Černý a mezi stopery si naběhl Havelka, Žejdlík mu včasným výběhem zmenšil úhel a domácí střelec se rozhodl ještě přihrávat, Coufal měl však k míči daleko a Kadlec stihl celou situaci pohlídat. Kouty hrozily ze standardních situací, v mezihře se s tím příliš nepáraly a kopaly dlouhé balony za stopery, což nám nečinilo větší potíže. Přesto mohlo být srovnáno, a to po propadnutém dlouhém autu. Na malém vápně zůstal osamocený Havelka, i jeho přelstil terén a míč mu podklouzl pod nohou. Po zbytek poločasu se hosté nastěhovali před domácí branku a snažili se o navýšení skóre. Ve 41. minutě klaplo vše, jak mělo. Kovář výborně proti dvojici soupeřů míč udržel na kopačce a šikovně prostrčil na Hamáka, ten se neukvapil a sám před gólmanem ještě posunul na osamoceného Boháče, pro kterého již nebyl žádný problém rozvlnit síť a zvýšit náskok - 0:2. 

Hosté si vedení pohlídali

Chybu domácí obrany jak přes kopírák předvedli zkraje druhé půle Černý s Žejdlíkem, jejich špatnou komunikaci využil Coufal, naštěstí si píchl míč dále, než potřeboval a z nulového úhlu se mu zakončit do prázdné branky mimo dobíhajícího Černého nepodařilo. Kouty udeřily po rohovém kopu. Ten se na zadní tyči odrazil zpět na penaltu a Nestrojil napálil balon nechytatelně do šibenice - 1:2. Kritická situace pro hosty přišla v 58. minutě. Přihrávku do vápna kryl Kovář, nestačil však zkoordinovat pohyb a při snaze odpálit balon si nastřelil ruku. Balon si na penaltu postavil Havelka, bídně kopnutou desítku mu zachytil ledově klidný Žejdlík. Po pečlivé kombinaci Boháče se Skálou střílel středopolař do odkrytého koutu, skokem k tyči se vyznamenal Dohnal. Do zajímavých situací se dostal i Holeš, chtěl ještě přihrávat lépe postaveným spoluhráčům, nejdříve se nechal chytit do ofsajdu Chmelík, poté byla přihrávka na Boháče nepřesná. Parádní fotbalový moment, kterému chyběl opravdu kousíček ke gólovému vyvrcholení, předvedl Boháč. Vedle středového kruhu si perfektně přebral přihrávku a druhým dotykem přeloboval vyběhnutého Dohnala, míč těsně před brankovou čárou skočil snad na nějaký drn a olíznul břevno z vnější strany. Branková konstrukce byla v akci i na druhé straně, po autovém vhazování hosté nechali dostatek místa k přihrávce do kapsy na zadní tyč, kterou zavíral další hráč v červeném, přesouvající se Žejdlík utěsňoval prostor pod břevnem, seč mu rukavice stačily, nakonec to stačilo na orazítkování břevna a odkop od branky. Obrovský vzruch přinesl i poslední dlouhý aut do vápna, při přetahované byl svalen Uchytil, balon se dostal na hranici vápna a domácí hráč ho po zemi napálil do sítě, už při nápřahu zazněla píšťalka sudího, který odpískal faul na kapitána Herálce. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová: Stejně jako s Moravcem to bylo utkání dvou poločasů. O přestávce jsme museli vystřídat, přeskupit řady, což se projevilo na herním projevu. Naštěstí jsme se dokázali srovnat včas, navíc nás opět podržel Žejdlík, který se i třetí zápas přičinil velkou měrou o tři body. Kluci bojovali a nechali na hřišti úplně všechno, tahle výhra je nesmírně cenná, musíme pochválit všechny, kteří se na hřišti porvali o vítězství. Nesmíme se nechat ukolébat a stále být ve střehu, šňůru výher chceme prodloužit v derby s Radešínskou Svratkou.



Sestavy


TJ Sokol Kouty
V. Dohnal [-] - D. Všohájek [-] , F. Salák [-] , J. Hrůza [-] (84. J. Nováček [-] ) , D. Stejskal [-] (46. D. Navrkal [-] ) , M. Semrád [-] (84. M. Dočekal [-] ) , F. Coufal [-] , M. Parma [-] , J. Havelka [-] (76. D. Salák [-] ) , J. Růžička [-] , M. Nestrojil [-]

TJ Sokol Herálec
M. Žejdlík [-] - M. Kučera [-] , M. Boháč [-] , V. Uchytil [-] , J. Štěrba [-] , M. Kovář [-] , J. Skála [-] , R. Holeš [-] , P. Hamák [-] (46. J. Chmelík [-] ) , R. Kadlec [-] , O. Černý [-]

ŽK: 73. D. Všohájek - 28. R. Holeš , 58. R. Kadlec , 67. M. Kovář .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: ŽALOUDEK Marek - HANZL Daniel, DENEV Alex.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: Dominik Hibš
Tip experta: výhra hostů

Herálec v neděli porazil Měřín, a to stejné bude v Koutech a vyhrají.

Tip: remíza