D. Horký 57.
F. Staněk 89. (p.)
2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nervózní zápas v Mohelnu vyhráli domácí


Branky


57. D. Horký , 89. F. Staněk (p.)
0

V zápase se třemi vyloučenými hráči vyhráli domácí fotbalisté z Mohelna nad Radkovicemi 2:0 a dostali se před nedělními zápasy na čtvrté místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se diváci branky nedočkali

Do Mohelna přijel rozjetý tým Radkovic, který se čtyřmi neprohranými zápasy vyšvihl do středu tabulky a v případě výhry v Mohelnu by přeskočil v tabulce i  tento tým. Také hosté začali mnohem lépe a měli více šancí se dostat do vedení, ale brankář domácích Miloš Ležák se překonat nenechal. A tak se šlo do šaten za bezbrankového stavu.

Ve druhé půli už padaly branky a dokonce se i třikrát červenalo

Ve druhém poločase přece jenom domácí vyrovnali hru a začali se dostávat do zakončení. V 57. minutě se naskytlo domácím zahrávat přímý kop ze dvaceti metrů, jehož zahrávání se ujal David Horký a jeho vydařená střela skončila v síti 1:0. V té době začala být hra nervózní a žluté karty na sebe nenechaly dlouho čekat. Bohužel se začalo i červenat. První červenou kartu uviděl hostující Roman Hlouch a emoce stoupaly. V 89. minutě hosté faulovali na hranici velkého vápna domácího hráče a nařízenou penaltu s přehledem proměnil František Staněk 2:0. Zápas byl rozhodnutý, ale přesto vzrušujícím chvílím nebyl konec. V poslední minutě byl totiž Jiřím Hofmanem podražen nevybíravým zákrokem domácí David Horký, který však chtěl autora faulu potrestat sám a napadl jej, za což byli samozřejmě oba aktéři po zásluze odměněni červenou kartou. To byla také tečka za velmi vzrušující koncovkou.



Ohlasy k zápasu


TJ Mohelno
Hort Karel , vedoucí: Hra našeho týmu byla v první půli špatná, soupeř měl určitě navrch. Po změně stran se přece jen hra vyrovnala. Zápas byl velmi vyhrocený.

SK Radkovice
Míča Jiří, trenér: Takovou beznaděj jsem ještě nezažil co předvedl pan rozhodčí. V prvním poločase jsme měli dát pět gólů. Jednoznačně jsme soupeře přehrávali, bohužel bez zakončení, a když střelíme branku tak se nám pískne ofsajd, který nemohl ani být je to divné tak si člověk říká, jestli vtom má smysl vůbec pokračovat. Pomezní stojí na půli a praporek je stále nahoře, i když jsou hráči v šestnáctce, a pan rozhodčí to vidí že to ofsajd není a píská je to divné. Druhy poločas parodie pro oko diváka a vyvrcholení po faulu bez balónu a to zdůrazňuji na Štolze a rozhodčí nic nevidí a stojí pět metrů od nich. Následuje červená karta pro Hloucha za urážku rozhodčího, hráč, který fauluje Štolze je nepotrestán. Druhá červená, Hofman na půli v souboji o balón – můj názor žlutá karta, rozhodčí tasí červenou a není toho málo od domácích, vylučuje jiného hráče než by měl. Devadesátá minuta neřeším faul, bylo to těsně před vápnem pane rozhodčí a říkali to i domácí. Domácímu týmu přeji ať se jim v dalších zápasech daří.Také musím pochválit trenéra a některé hráče opravdu to dělají srdíčkem takových lidí v poslední době moc není.



Sestavy


TJ Mohelno
M. Ležák [-] - V. Ležák [-] , L. Jeřábek [-] (23. J. Sladký [-] ) , F. Staněk [-] , M. Kopeček [-] - D. Vašek [-] (82. R. Hošek [-] ) , A. Mohelský [-] (46. T. Jeřábek [-] ) , D. Horký [-] , M. Foretník [-] - P. Štěpán [-] , T. Vostal [-]

SK Radkovice
M. Hruška [-] - V. Zahradník [-] (80. R. Odstrčil [-] ) , T. Hejda [-] (72. L. Štolz [-] ) , M. Hlouch [-] , J. Pekárek [-] - J. Hofman [-] , L. Hofman [-] , V. Štolz [-] , R. Roupec [-] (46. J. Nemeškal [-] ) - L. Pekárek [-] , A. Macháček [-]

ŽK: 87. M. Foretník - 56. L. Pekárek , 60. L. Hofman , 67. A. Macháček , 74. V. Zahradník , 76. M. Hlouch , 76. J. Pekárek . ČK: 90. D. Horký - 77. M. Hlouch , 90. J. Hofman .
Hráči zápasu: M. Kopeček - J. Hofman , R. Roupec .
Místo: Mohelno. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.