4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 16:30

20.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice porazily i Žďár


Branky


33. A. Palát , 65. P. Sobotka , 74. P. Sobotka , 80. M. Sobotka (p.)
16

Rapotice válí a mají další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Od úvodního hvizdu domácí byli aktivnější a vytvářeli si nadějné šance. V jejich řešení však byli nepřesní. S přibývajícím časem stoupala nervozita rapotických, čehož začali využívat hosté. Jejich rychlé kontry a nebezpečné standardky však se skórem nepohnuly. Na gól se tak čekalo až do třiatřicáté minuty. Z hranice velkého čtverce se do balónu z otočky opřel Palát a byla z toho výstavní pumelice rovnou do šibenice, za kterou se gólman Šenkýř jen smutně ohlédl - 1:0. Do konce první půle si domácí vytvořili několik nadějných příležitostí, kterým chybělo jen lepší postavení před brankou.

Domácí si vedení pohlídali

Ve druhé půli už domácí hru zcela ovládali a čekalo se na gólovou pojistku, kterou v 65. minutě minutě svým důrazem ve vápně zajistil Petr Sobotka - 2:0. Tentýž hráč se po totožné situaci trefil za deset minut znovu div, že jeho projektil neprotrh síť Šenkýřovy branky - 3:0. O pět minut později byl ve vápně sražen rychlonohý Liusik a kopala se penalta. S nařízenou penaltou si poradil Michal Sobotka a vyšperkoval tak jeden ze svých nejlepších výkonů v rapotickém dresu. 

 



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice
Tomáš Laš (hráč): Pochvalu zaslouží celý tým za špičkově odmakaný zápas, který jsme opět zvládli s nulou vzadu a natáhli tak sérii bez obdržené branky na 361 minut.

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Vilém Frieb (hráč): V první půli jsme nedokázali proměnit několik šancí, a to nás stálo lepší výsledek. Naopak hosty po slabším začátku nakopl krásný gól zpoza vápna. Druhou půli jsme si již mnoho šancí nevytvořili a zase to byli hosté, kteří potvrdili svoji formu a produktivitu. Konečný stav je pro nás poměrně krutý, ale zároveň je to dobrá lekce do dalších zápasů.



Sestavy


FC Rapotice
T. Laš [-] - P. Sobotka [-] , M. Jašek [-] (83. M. Adam [-] ) , M. Laš [-] , V. Adamenko [-] , M. Sobotka [-] , M. Němec [-] (87. M. Matoušek [-] ) , D. Liusik [-] , A. Palát [-] , R. Valsa [-] (78. P. Tesař [-] ) , J. Matoušek [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
J. Šenkýř [-] - R. Štursa [-] , O. Růžička [-] , P. Machatka [-] , J. Havlík [-] , M. Blažíček [-] (81. P. Klouda [-] ) , V. Frieb [-] (76. P. Viliš [-] ) , D. Kulhánek [-] , M. Přibyl [-] (65. B. Sláma [-] ) , T. Vokoun [-] , D. Musil [-]

ŽK: 67. M. Jašek - 32. M. Blažíček , 87. P. Machatka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠRÁMEK Zdeněk - TERBER Ondřej, KRONDRÁF Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Zdeněk Holoubek
Tip experta: remíza

2:3 - Žďáru se daří a zaskočí Rapotice.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: remíza