2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice B si vyšláply na druhý Koněšín a vyhrály


Branky


0

Hrotvickou domácí neporazitelnost nezlomili ani fotbalisté Koněšína a přenechali druhou příčku Valeči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté nedali penaltu a domácí to potrestali

Koněšín měl před zápasem dobrou formu, když vyhrál poslední tři zápasy, ale přijel na hřiště zatím doma neporazitelných Hrotovic B. Zápas však začal pro hosty více jak dobře, protože se jim již v 5. minutě naskytlo zahrávat pokutový kop. Tomáš Konečný však nechal vyniknout Martina Virgla v domácí brance a tak se skóre neměnilo. Potom začal úřadovat nejlepší střelec soutěže Pavel Malý, ale jeho nájezdy zlikvidoval výtečný Martin Virgl. Potom se ve 32. minutě dostali ke slovu domácí a z brejkové akce vyzrál na teprve šestnáctiletého Matěje Hůlku Michal Blatný a bylo to 1:0. Další branka nepadla, a tak šli do kabin veseleji domácí.

Domácí si pojistili výhru těsně před koncem

Druhý poločas začali lépe hosté, ale další dvě šance Pavla Malého zůstaly opět nevyužity. Potom ale měl na domácí straně dvě velké šance Michal Blatný, ale jeho dvě střely skončily pouze na tyči. To se událo necelou půlhodinu před koncem utkání. Pojistku hrotovické výhry udělal v 85. minutě střelecky aktivní Michal Blatný, který dopravil míč do prázdné brány 2:0. Celé akci předcházelo skvělá přihrávka mezi hostující obranou na Dobrovolného, který si položil Hůlku a nahrál právě Blatnému. Domácí neporazitelnost tak nadále trvá.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice B
Svoboda Milan, vedoucí: Zápas byl vyrovnaný. Dokázali jsme se na Koněšín dobře připravit a celý mančaft zápas odmakal. Pomohli nám taky moc dva kluci z áčka a samozřejmě nás dnes podržel výtečný Martin Virgl.

TJ Koněšín
Špaček Lukáš, trenér: První poločas byl z naší strany špatný. Domácí nás překvapili svým nasazením a bojovností a vůbec nás tak nepustili k naší hře. Druhý poločas byl z naší strany razantně lepší, dokázali jsme vyprodukovat čtyři gólovky, jenže když i ze samostatných nájezdů nedáme gól - a to nemluvím o zahozené penaltě v první půli- tak si vyhrát nezasloužíme.



Sestavy


Sokol Hrotovice B
M. Virgl [-] - J. Kučera [-] , J. Dufek [-] , D. Kunčík [-] (46. J. Virgl [-] ) , M. Horák [-] - D. Denemarek [-] (69. M. Svoboda [-] ) , L. Škoda [-] , M. Blatný [-] (89. T. Novotný [-] ) , V. Škoda [-] - M. Salák [-] , O. Dobrovolný [-]

TJ Koněšín
M. Hůlka [-] - L. Konečný [-] (77. D. Dvořák [-] ) , J. Pospíšil [-] , P. Zahradníček [-] , L. Karásek [-] - T. Konečný [-] , T. Sýkora [-] (81. M. Ševčík [-] ) , M. Loukota [-] (58. J. Chalupa [-] ) , M. Svoboda [-] - P. Malý [-] (83. ) , Š. Dvořák [-] (86. Z. Řezáč [-] )

Hráči zápasu: M. Virgl , L. Škoda , M. Blatný - J. Pospíšil .
Místo: Hrotovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.