1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín nemá ani bod


Branky


13

Blatný gól nedal, ale dvakrát se gólem blýskl Šťáva a hosté berou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Měřín přivítal na svém hřišti Budišov. Již v první minutě utkání se ujal Měřín vedení, a to když nedorozumění Nováčka s golmanem Bajerem využil Beran - 1:0. Domácí měli územní převahu a hosté můžou být rádi, že v samostatném úniku na brankáře Beran přestřelil. Domácí měli i nadále náznaky ,,pološancí," a tak jak blesk z čistého nebe přišlo vyrovnání a nutno dodat že s velkou dávkou štěstí. Šťáva vyslal střelu zpoza velkého vápna a domácí obránce nešťastně tečoval míč do proti pohybu golmana Hladíka - 1:1. Do konce poločasu se nic nezměnilo. 

Hosté v závěru rozhodli

Druhý poločas začal opatrně, ale v 50. minutě hosté předvedli nádhernou akci po ose Sedláček, Blatný, Šťáva a poslední jmenovaný uklidil míč ve skluzu do branky - 1:2. Poté se hosté hodně zatáhli do obranného bloku a vyčkávali na brejky. Domácí tlačili hosty víc a víc. Ve velké šanci se ocitl bývalý hráč Budišova již v měřínských barvách Benda, ale jeho zakončení chybělo snad i trochu štěstí. A tak hosté z Budišova si odváží z Měřína tři ubojované body! 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín
Matěj Sedláček (hráč): V dnešním zápase se ukázala naše produktivita. Druhý poločas jsme hodně bránili a zalezli do takzvané formace ,,želva" (smích) celý tým opět bojoval jeden za druhého, ale musím vyzdvihnout výkon našeho stopera Martina Koldy, který za celý zápas neprohrál jediný souboj.




Sestavy


TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - M. Kožený [-] , J. Benda [-] (86. J. Zelinka [-] ) , V. Beran [-] (80. K. Kružík [-] ) , V. Procházka [-] (80. J. Kafka [-] ) , J. Netolický [-] , D. Jonáš [-] (62. L. Doležal [-] ) , M. Souček [-] , T. Láznička [-] , M. Hladík [-] , T. Bublán [-]

FC Budišov - Nárameč
P. Bajer [-] - J. Večeřa [-] (46. R. Vašíček [-] ) , R. Hrádek [-] , D. Hibš [-] , M. Blatný [-] , R. Šťáva [-] (87. J. Sedláček [-] ) , R. Pavlatovský [-] (91. O. Doležal [-] ) , O. Mucha [-] , M. Sedláček [-] , T. Nováček [-] , M. Kolda [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: NOVÁK Kamil - JAHODA Jaroslav, ŽALOUDEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: Petr Sodomka
Tip experta: výhra domácích

Měřín už potřebuje naplno bodovat a s Budišovem se mu to povede.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra domácích