3:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Počítky otočily zápas s Jemnickem


Branky


14

Kdo si myslel, že Jemnicko po poločasovém vedení kráčí ke třem bodům, tak musel být zklamán.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

První branka utkání padla už v 6. minutě. Po obrovské chybě hostující obrany se prosadil navrátilec do počítské sestavy Mario Filippi - 1:0. V průběhu prvního poločasu převzali kontrolu nad hrou hosté a po zásluze vyrovnali. Parádní střelou z dálky se trefil hostující obránce Menčík - 1:1. O pár minut později udělala domácí obrana velkou minelu, kterou pohodlně potrestal Axman - 1:2. Po zbytek prvního poločasu byli hosté lepší a vytvářeli si šance, které perfektně likvidoval Hořínek.

Domácí po přestávce otočili

Do druhého poločasu nastoupily jiné Počítky a začaly hostující celek přehrávat. Ve 47. minutě neudržel hostující brankář Kopeček střelu, kterou na něj vyslal Mašek a míč doputoval těsně za brankovou čáru. Bylo vyrovnáno - 2:2. Šance se střídaly na obou stranách, ale domácí celek šel více za vítězstvím. Rozhodnutí si vzal na své kopačky František Toman, kdy parádní střelou z hranice velkého vápna vstřelil vítěznou branku - 3:2. Počítky i přes neproměněné dva sólové úniky zvládly závěr utkání a připsaly si důležité 3 body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Transformátor Počítky
Martin Landsman (vedoucí): Ve velice bojovném utkání, které se nevyvíjelo po první půli v náš prospěch, jsme se jako tým semkli a v druhé půli dokázali výsledek otočit v náš prospěch. Chtěl bych všem klukům poděkovat za bojovný a hlavně týmový výkon!

1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl (trenér): Věděli jsme, že nás v Počítkách nebude fotbal těšit, neboť se tam hrát nedá. Byla to spíš kopaná se spousty nákopy a samými auty. Během první půle to z naší strany ještě jakž takž šlo. Měli jsme dát více branek. Ve druhé půli hned zkraje domácí šťastně srovnali a nás to absolutně rozhodilo. Obětavost a nasazení na straně domácích byla i odměněna třetí brankou. Náš výkon bych viděl sotva na III.tř. okresu!



Sestavy


SK Transformátor Počítky
J. Hořínek [-] - O. Toman [-] , M. Řeháček [-] , P. Beneš [-] , L. Sláma [-] - O. Zajíček [-] (85. D. Bednář [-] ) , F. Toman [-] , J. Mašek [-] , D. Bednář [-] - M. Filippi [-] , M. Kotík [-]

1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - Z. Koutný [-] , R. Menčík [-] , V. Toman [-] , L. Niederhofer [-] - S. Křivánek [-] , M. Hošek [-] (76. J. Kalášek [-] ) , D. Vacuška [-] , M. Jindra [-] - M. Axman [-] , T. Süssenbek [-] (59. O. Tesař [-] ) -

ŽK: 90. J. Hořínek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: ŠRÁMEK Zdeněk - SÝKORA Tomáš, ZADINA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Petr Sodomka
Tip experta: výhra hostů

Počítky jsou na domácím hřišti nepříjemným soupeřem, ale hosté prokáží svoji kvalitu a zvítězí.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů