Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2022 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín vydřel bod


Branky


17

Kostelec dlouho vedl, ale v poslední minutě o výhru přišel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Dohrávané utkání v Šebkovicích v týdnu měřínští zvládli za bod, ale zároveň přišli o dva hráče oceněné červenou kartou. I tak na hřiště zachraňujícího se Kostelce přijeli jako favorité. První poločas působili fotbalověji, kdy většinou od obrany kombinovali, ale do výrazného ohrožení kostelecké branky se nedostávali a nejspíš jim trvalo než se sžili s menším hřištěm. To Kostelec byl i nebezpečnější, ale několik zajímavých šancí proměnit nedokázal, největší na brankové čáře zlikvidoval Hladík Hájkovi. I tak šli domácí nejspíš zaslouženě do vedení, kdy po rychlé rozehraném autu se k míči dostal Doležal, který po rychlé narážečce vystřelil vedoucí branku - 1:0. Jenže již o dvě minutky později z volného přímého kopu nachytal Vondru Procházka a srovnal na 1:1. Když už to vypadalo, že se do kabin půjde za remizového stavu, kopali domácí rohový kop, který na zadni tyči znovu Lukšů důrazně dohrál, míč se odrazil ke Šmahelovi, který gólem do šatny vrátil kosteleckým vedení - 2:1.

Hosté v závěru srovnali

Do druhé půle domácí vstoupili aktivně a hned po rozhrání málem skorovali znovu. Měřínští se do hry dostávali zejména nákopy, ale důrazně a srdnatě bojující domácí si dokázali poradit. Druhá půle až na pár náznaků výraznější šance nepřinesla. Už to vypadalo, že Kostelec vybojují velmi důležité tři body. Poslední nakop z půlky přinesl rohový kop, ze kterého se prosadil střídající Zelinka a opařil domácí - 2:2! Rohové kopy tak orámovaly konce obou poločasů a tak Měřín odváží z Kostelce šťastný bodík.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Měřín
Realizační tým: Náš tým má za sebou náročný týden, který byl ve znamení nečekaných změn v týmu a k tomu náročná dohrávka na hřišti Šebkovic. I když jsme do Kostelce jeli s rozhodnutím si odvézt tři body, zápas se nevyvíjel úplně podle našich představ. Jednak dík dík změnám v kádr zaviněné zraněními a pak také tresty z minulého kola. Kvalita hřiště nám také nedovolila předvádět hru jakou jsme měli v plánu. Nakonec musíme být spokojeni s tím, že tým i za nepříznivého stavu zápas nevzdal a ukázal velkou vůli, které byla oceněna v poslední vteřině vyrovnávajícím gólem. Bod je za této situace cenný a musíme se připravit na další zápas.



Sestavy


SK Kostelec
M. Vondra [-] - J. Hájek [-] (72. N. Semykras [-] ) , O. Kapusta [-] (86. A. Procházka [-] ) , M. Smejkal [-] , P. Tomášek [-] , D. Doležal [-] , V. Lukšů [-] , J. Šmahel [-] , M. Fejt [-] , L. Odehnal [-] , D. Hrubeš [-]

TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - L. Doležal [-] (64. T. Gondek [-] ) , J. Benda [-] , V. Beran [-] , V. Procházka [-] , J. Netolický [-] , D. Jonáš [-] (46. M. Matoušek [-] ) , M. Souček [-] , T. Láznička [-] (80. J. Zelinka [-] ) , M. Hladík [-] , T. Bublán [-]

ŽK: 22. L. Odehnal , 43. V. Lukšů , 53. D. Hrubeš , 70. O. Kapusta , 79. N. Semykras , 90. M. Vondra - 88. M. Hladík .
Počet diváků: 59. Rozhodčí: HÁNA Samuel - SVOBODA Patrik, POJEZNÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Milan Souček
Tip experta: výhra hostů

Věřím, že se střelecky probudíme a vyhrajeme.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů