0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valeč vyhrála a je opět druhá


Branky


0

Valeč se výhrou v Trnavě vyhoupla za Třebenice, se ztrátou tří bodů. Oba góly Valče zaznamenal Martin Ludvík, který se dotáhl na jediný gól Pavlu Malému v tabulce střelců.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Martin Ludvík dal rychlou branku hostů

Zápas s třetím mužstvem aktuální tabulky, Valčí začal obrovskou chybou trnavského Vojtěcha Budi ve 2.minutě. Valeč nabídkou neopovrhla a bylo to díky Martinovi Ludvíkovi 0:1. Marná byla snaha brankáře Doležala, pro kterého premiéra u B mužstva nezačala moc šťastně. Na domácí padla deka. Celé hřiště ovládli hosté. Ve všem je přehrávali. Naštěstí pro domácí se nedostali do zakončení, částečně i díky aktivitě jejich nového brankáře. Vše vyvrcholilo penaltou po faulu Donalda Jensena. Patnáctá minuta, to pro domácí byl velký problém. Naštěstí pro ně nakonec ne. Exekutor hostí zakopl míč nad trnavskou branku a skóre se tím neměnilo. Velký oddech pro domácí. A k tomu i trochu srandy. Z hřiště musel jít Donald Jensen. Jeho nové adidasky nevydržely a bez podrážky se hrát nedá. Vystřídal jej Jiří Eliáš a na lavičce zbyl Ondračka a Fiala. Jako by Trnavu celá záležitost uklidnila. Tým začal fungovat a hosty začal trápit Pavel Hnízdil. Hosté byli stále lepší, jejich hra však s domácí zvýšenou aktivitou začala ochabovat. Do obrovské šance se dostal Miloš Mezlík, po super přihrávce od Pavla Hnízdila. Bohužel trefil jen nohy zkamenělého brankáře hostí. Tady se podle dalšího vývoje rozhodlo. Domácím se dařilo eliminovat aktivitu hostí a několikrát  také zahrozili. Tak skončil první poločas.

Výhru pečetil opět Martin Ludvík

Druhý poločas sotva začal a na zemi po běžném souboji zůstal trnavský Honza Zahradník. Škaredá situace s voláním záchranky. To rozhodně nikdo nechceme, bohužel i to přináší sport. Dle prvního ošetření je diagnóza utržené vazy v kotníku a tím pádem další hráč mimo hru na hodně dlouho. Nezbývá než Honzovi a dodatečně i Zbyňkovi Cahovi popřát co nejrychlejší uzdravení. Na hřiště tak na své klasické místo stopera nastoupil Ondračka. Zápas si i nadále držel velmi slušnou úroveň. Domácí dokázali vyrovnat hru. Hosté už neudrželi aktivitu z prvního poločasu a záloha domácích začala přehrávat zálohu hostí. Hosté tak začali hrát více na tři útočníky a Trnava se tlačila více k zakončení ze střední vzdálenosti. Bohužel střely, které měly gólové parametry, dokázali hosté blokovat a tak se stále skóre nezměnilo. S ubíhajícím časem bylo jasné, že další gól vše rozhodne. Ten padl těsně před koncem utkání na domácí straně a bylo rozhodnuto. 

 



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov B
Ondračka Luděk, trenér: Prohráli jsme další utkání. Prohráli, ale se ctí. Dokázali jsme hrát s kvalitnějším soupeřem, jenže bez gólů se nevyhrává. I přes zlepšení zálohy, která přestala ztrácet míče, slušné hře obrany, včetně brankáře jsme na body tentokrát nedosáhli. Vypadá to, že k inzerátu na brankáře přidáme i další na střelce…

SK Valeč
Macek Pavel, trenér: Zvítězili jsme, ale výkon nebyl zdaleka optimální, plno nepřesností, špatně jsme řešili situace při našem přečíslení, domácí bojovali a hlavně v první půli nás potrápili.Brankář Macek chytil dvě tutovky, ale díky důrazu Martina Ludvíka jsme nakonec získali tři body.



Sestavy


FK Rudíkov B
L. Doležal [-] - D. Jensen [-] (18. J. Eliáš [-] ) , J. Zahradník [-] (48. L. Ondračka [-] ) , T. Klíma [-] , R. Savara [-] - D. Jašek [-] , V. Buďa [-] , P. Malec [-] , M. Pitor [-] - M. Mezlík [-] , P. Hnízdil [-]

SK Valeč
Z. Macek [-] - J. Ludvík [-] , M. Chytka [-] , J. Pokorný [-] , P. Chládek [-] - M. Kopuletý [-] (58. J. Žalkovič [-] ) , D. Cabejšek [-] , J. Sirota [-] (77. P. Zikán [-] ) , D. Procházka [-] (65. V. Chládek [-] ) - M. Veselý [-] , M. Ludvík [-]

ŽK: 60. M. Veselý , 76. P. Chládek .
Hráči zápasu: P. Malec - M. Chytka .
Místo: Trnava. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.